Дакота Джонсън и Крис Мартин се сгодиха! Кога ще е сватбата?

Любовният романс на актрисата Дакота Джонсън с фронтмена на група Coldplay - Крис Мартин, се задълбочава все повече.

Звездата от „50 нюанса сиво“ вече спокойно може да се похвали с амплоато си на годеница на музиканта. Според списание "ОК!" Крис е предложил брак на Дакота в края на октомври и сватбата им ще се състои в началото на 2022 г.

View post on Instagram
 

Това ще бъде първият брак на Дакота, а за Крис - втори. Британският певец и текстописец бе женен за актрисата Гуинет Полтроу в продължение на десетилетие. От нея той има две деца - дъщеря Ейпъл Мартин - на 17 години, и син Крис Мартин - на 15 години.

Дакота Джонсън е дъщеря на актьорите Дон Джонсън и Мелани Грифит и внучка на холивудската икона Типи Хедрен, нашумяла с ролята си във филма на Алфред Хичкок "Птиците". И двамата подкрепят връзката ѝ с Мартин, а самата Грифит неведнъж е заявявала, че се възхищава на Крис.

Дакота Джонсън с майка си - Мелани Грифит

Дакота и Крис са заедно от около близо 4 години, но засега успешно успяват да държат личния си живот далеч от светлините на прожекторите.

През февруари тази година звездната двойка се нанесе е нанесла да живее в имение на стойност 12,5 млн. долара, което се намира в Малибу - любимият град на Мартин. Неслуайно имотът е бил закупен през октомври от самия с идеята да свият там с любимата му Дакота семейно гнездо.

Всъщност в Малибу изпълнителят се мести преди години, след като финализира развода си с Гуинет Полтроу през 2016 г. Близък до Дакота Джонсън твърди, че актрисата е била по-скоро градско момиче, преди да се запознае с Мартин и да започне връзка с него през 2017 г. Оттогава тя е заобичала по-спокойните места и възможността да живее някъде далеч от шумотевицата.

Друг любопитен детайл около двойката е и това, че до ден днешен двамата поддържат изключително топли приятелски отношения с бившата на Мартин - актрисата Гуинет Полтроу и нейния съпруг - Брад Фалчук. Дори и пандемията на пречи на двете двойки редовно да организират помежду си семейни партита. Дакота и Крис често отскачат до Лос Анджелис за неделна вечеря с Полтроу и Фалчук. Към четиримата често се присъединяват, разбира се, и децата на Полтроу и Мартин. „Очевидно е, че всички се разбират много добре“, споделя по-рано по този повод източник пред People.

Още в началото на 2020 г. звездата от "Влюбеният Шекспир" призна, че си прекарва повече от чудесно в компанията на Дакота Джонсън. „Обожавам я“, казва тя пред Harper's Bazaar, допълвайки, че се опитва да приобщи колежката си към семейството и ѝ помага да се разбира по-добре с децата.

View post on Instagram
 

Според Гуинет много хора смятат, че краят на една връзка означава край и на приятелството между двама души. Отношенията между Полтроу и Мартин обаче са по-добри отколкото по време на брака им, така че отглеждането на децата им също е повлияно от това.

Четете още: Адел с годежен пръстен на ръката?