Даяна смятала, че този американски президент е супер секси

Танцът на принцеса Даяна с Джон Траволта в Белия дом, по време на управлението на Роналд Рейгън, безспорно е една от най-запомнящите се светски изяви на кралската особа.

Въпреки това се оказва, че друг американски управник е бил в полезрението на принцесата.

View post on Instagram
 

В свое интервю Лорън Бъфет споделя свои спомени от срещата си с Даяна.

“Оказах се сам с принцеса Даяна на парти. По някакъв начин двамата се отзовахме в библиотеката. За 15-те минути, които прекарахме заедно, си мислех, че не мога да го понеса. Беше ми трудно да си спомня името си, не можех да измисля какво да кажа, беше пълен провал” - споделя той.

Оказва се, че Бъфет е срещал принцесата още веднъж, малко преди смъртта й през 1997 г., когато тя му споделила нещо съвсем неочаквано.

“Същият ден тя е била в Белия дом и ми каза, че според нея Бил Клинтън е най-секси мъжът на планетата.” - споделя магната. “Беше ме страх да я попитам, кой е най-непривлекателният мъж, притеснявах се, че ще каже моето име.” - пошегува се Бъфет.

View post on Instagram
 

Даяна се е срещала с Бил и Хилари Клинтън няколко пъти по време на неговото управление, а след смъртта й президентът излезе с изявление, че той и съпругата му много са харесвали принцесата и са изключително тъжни от смъртта й.