Дейвид Бекъм на 47 - Вики разтопи сърцето му с романтично послание

На 2 май Дейвид Бекъм навърши 47 години. Легендата на Манчестър Юнайтед и Англия, възприеман като един от най-сексапилните мъже на света, получи очарователни поздравления в социалните мрежи от съпругата си Виктрия и децата си.

"Обичам те толкова много, Дейвид Бекъм", написа Виктория. "Ти си най-невероятният съпруг, когото някой би могъл да иска. Чувствам се истински благословена. За мен ти си всичко. Обичам те толкова много. Честит рожден ден."

View post on Instagram
 

Малко по-късно половинката му публикува и втора серия фотоси, на които Дейвид е заедно с четирите им деца - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър, и добави поздрави и от тях. "Честит рожден ден, Дейвид Бекъм – най-добрият татко", гласи посланието. "Всички те обичаме толкова много. Целувки от нас."

View post on Instagram
 

Той се ожени за Виктория през лятото на 1999 г. в замък, близо до Дъблин. На церемонията присъстваха едва 29 души.

Междувременно британските медии разпространиха новината, че семейство Бекъм готви нова сватба след тази на най-големия си син - Бруклин. Въпреки че е едва на 19 години, Ромео е решил да последва примера на батко си и да се врече във вярност на приятелката си. Малкият син на футболиста и бившата певица от "Спайс гърлс" е отдал сърцето си на чаровната манекенка Миа Реган.

Намеренията си за сватба Ромео сподели с родителите си на семейно събиране. Желанието му било особено радушно прието от мама Вики, която харесвала Миа, твърди близък на звездната фамилия пред "Мирър"

"Ромео и Миа са омагьосани един от друг и със сигурност искат да споделят живота си заедно. Те си говориха колко много искат голямо семейство и нямат търпение да поставят началото“, посочва източникът, като добавя още, че Ромео дори отложил годежа си заради сватбата на Бруклин с Никола Пелц.

"Той не искаше да направи нещо, което да отнеме светлината от прожекторите от Бруклин, затова го изчака да се ожени", твърди приятелят на Бекъмови.

Искрата на любовта между Миа Реган и Ромео Бекъм племва през 2018 г., но романса си влюбената двойка разкрива по-късно в социалните медии. Работата си като модел Миа съчетава с посещение на курсове по история на изкуството. Сред страстите на красавицата са рисуването и фотограията.

"Тя е много различна от Никола Пелц. Винаги е заявявала, че иска да се омъжи във Великобритания и ще направи далеч по-скромна сватба от тази на Никола и Бруклин", пише изданието.

View post on Instagram
 


Припомняме, че сватбата на Бруклин и Никола бе едно от звездните събития на годината. За пищното тържество в имението на бащата на булката милиардера Нелсън Пелц в Палм Бийч, Флорида, бяха похарчени над 3,5 млн. евро. На събитието присъстваха много ВИП персони, сред които тенис легендата Серина Уилямс, шеф готвач Гордън Рамзи, актрисата Ева Лонгория и др.

Четете още: Шайло боядиса косата си в червено, докато Анджелина е в Украйна