Автор
Woman.bg

Дъщерята на Джеки Чан се омъжи за... жена (Снимки)

Дъщерята на Джеки Чан - Ета, се омъжи за своята приятелка. Без притеснение, момичето сподели новината, и то в личния си профил в Instagram.

View post on Instagram
 

Ета е само на 19 години. Тя сключила брак с 31-годишната си приятелка от Канада. Двете жени са сключили брак в Канада още в началото на месеца, а в момента живеят в Хонконг.

Брак между съпрузи, които са от един и същи пол, не се признава официално за правен съюз, но по-рано тази година правителството се съгласи да признае отвъдморски партньорства между лица от един и същи пол при предоставяне на визи. Може би това е причината двойката да се омъжи в Канада.

Снимките от сватбения ден показват как двете момичета се държат за ръце и се прегръщат.

View post on Instagram
 

"Всички сме били наранявани, но ако можеш да мечтаеш за любовта, можеш и да я откриеш. Любовта е милостива, тя не съди. Любовта е и сила, и слабост. Любовта може да предизвика големи промени. Любовта побеждава!", написа Ета.

View post on Instagram
 

Момичето е плод на любовта на Джеки Чан с бивша кралица на красотата, с която е имал връзка в края на 90-те. Самата Ета неотдавна сподели, че никога не може да приеме Джеки Чан като свой баща и гледа на него като на непознат. Самият Чан пък все още не е коментирал новината за сватбата на дъщеря си.