Автор
Ева Григорова

Джей Ло и Бен Афлек отпътуваха на романтичен меден месец! Ето кого взеха със себе си!

Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха засечени заедно за първи път, след изненадващата си сватба в Лас Вегас през изминалия уикенд.

Папараци щракнаха 52-годишната Джей Ло със зашеметяваща ярко червена рокля, напът за вечеря в града на любовта - Париж. За случая Бен Афлек пък бе заложил на елегантен костюм.

View post on Instagram
 

Оказва се, че за медения месец на двойката са отпътували и три от дъщерите им. Фотографи успяха да щракнат 16-годишната Вайълет и 13-годишната Серафина, които са деца на Бен Афлек от предишната му съпруга Дженифър Гарнър. На фотосите се вижда и 14- годишната дъщеря на Лопес от Марк Антъни - Еме. Все още не е ясно дали заедно с младоженците пътуват техните синове - братът близнак на Еме - Макс и 10-годишния Самюел.

View post on Instagram
 


“Бяха заедно с децата си в ресторант Matignon в Париж, където прекараха 3 часа и половина. Заедно с тях бяха 4-ма бодигарда и се придвижваха с 3 коли” - разказват очевидци на вечерята.

Бенифър сключиха брак на 16-ти юли в Лас Вегас. Единствените присъстващи на церемонията са били техните дъщери Еме и Серафина, които са били и свидетели на бракосъчетанието. След изненадващата сватба на двойката, в медиите се появиха твърдения, че те планират да направят второ пищно парти, на което да поканят най-близките си хора.

View post on Instagram