Автор
Весела Георгиева

Джей Ло на 52: По-влюбена от всякога в Бен

Джей Ло отново е щастлива. Щастието се чете в очите ѝ, в походката, в излъчването. Двамата взети заедно са на 100 години общо. И се радват на 550 милиона долара.

View post on Instagram
 

Тя е доста по-богата с нейните 400 милиона, той пък има 150 милиона. Не е беден, но не може да се мери с кралицата на ритмите. Заедно са. Въпреки и напреки. Изминаха доста дълъг път, за да стигнат дотук. Преживяха бракове, разводи, деца. Търсеха себе си в други партньори, в други любови... За да се намерят отново. По-зрели и готови да бъдат отново заедно.

Преди години той разби сърцето ѝ, като я напусна малко преди сватбата. Заради една друга Джен – Гарнър, от която има три деца.

View post on Instagram
 

Но Лопес явно не е злопаметна. И е пораснала, и е готова да прости, за да се наслади. На тази прекрасна късна любов. Преди години тя призна в интервю за списание “Ки”, че сърцето ѝ за първи път е било разбито. Но явно е успяла да го залепи. Помогна за това Марк Антъни. Дженифър се възползва от него, следвайки поговорката “клин клин избива”. Омъжи се за него и той я дари с две прекрасни деца. Може би точно това е била целта ѝ. Кой знае? След това, въпреки че Марк положи всички усилия, за да я напарви щастлива, тя се разведе с него. Последваха няколко секси връзки – с доста по-младия от нея танцьор – Каспър Смарт, и с рапъра Дрейк. А после и с Алекс Родригес. Със сигурност е имало и други – по-неизвестни “лепенки”, чиято роля е била да лекуват сърцето на Лопес.

Въпреки красивата жена и трите деца, Бен май не е бил щастлив. Той залитна по алкохола, тъпчеше се с гадна храна, непрекъснато беше клиент на клиники за лекуване на зависимости.

И така до тази година, когато изненадващо двамата се намериха отново. И разбраха, че искат да бъдат заедно. И да бъдат щастливи. “Осъзнах, че трябва да бъда добра със себе си и че щастието започва от мен. Понякога е необходимо да смениш посоката, въпреки че може да бъде болезнено за теб и странно за другите”, признава Лопес.

Двойката не само прекара няколко горещи почивки заедно, но запозна и децата си. А също така се заговори и че търсят общ дом.

View post on Instagram
 

Джей Ло и Бен се насладиха на прекрасни моменти заедно – първо край френския, а после и край италианския бряг. Двойката се разходи из Капри и вечеря в местен ресторант. А Лопес сподели общи снимки. При това доста горещи. После Бен се отдаде на работните си ангажименти, а Лопес продължи към Портофино с яхтата.

View post on Instagram
 

Сигурни сме обаче, че романтиката няма да спре дотук. И че ще продължи. И се радваме за двамата. Защото са страхотна двойка. И заслужават да бъдат щастливи. Точно като всеки един от нас!