Джони Деп и единствената жена, която някога е обичал

09 юни 2022 | 06:42
85216
8
Снимки: Getty/Images
8

На днешната дата - 9-ти юни, Джони Деп става на 59 години. 

Талантливият актьор често горчиво си признава, че е изгубил нещо, без което му е трудно да живее. В предишния му живот, който сега му изглежда като красив цветен сън, Деп се радвал на подкрепата на единствената жена, която го обичала безусловно, обсипвайки го с грижи и нежност. Дали и Ванеса Паради, за която става дума, знае това? Най-вероятно да. Днес изящната и все така очарователна французойка е щастлива с друг мъж – режисьора Самюел Беншетри.

Двамата са женени вече от няколко години и са истински пример за подражание – в семейството им царят любов и спокойствие. Може би именно това не дава мира на Джони Деп, който за всичките им години заедно така и не даде на Ванеса нищо, освен своя егоизъм и желанието си да бъде свободен от каквито и да било задължения. Прочутият „пират“ си остана с обещанията „някой ден“ да се ожени официално за Паради и лекомислено я напусна заради друга жена.Сега, след всичките проблеми, свързани с Амбър Хърд, той с мъка си спомня за уютния си дом в Южна Франция, където можеше да си прекарва безметежно свободното време в компанията на Ванеса и децата им.

Любовната история на холивудския актьор и френската звезда започнала в Париж през юни 1998 г.
Джони бил там за снимките на филма на Роман Полански „Деветата порта“. По случайност и Ванеса се оказала наблизо – тя се явила на кастинг за една от ролите (но не била одобрена за нея) и срещнала Джони във фоайето. Впечатлителният Деп останал сразен... от голия гръб на чаровната французойка.Двамата се запознали по-отблизо на едно парти. После вече Джони неотлъчно бил до красивата Ванеса. Двамата се разхождали из Париж и си бъбрили до сутринта, без да усетят кога е минала нощта. Скоро поискали да бъдат винаги заедно и станали неразделни.

Няма и година по-късно, на бял свят се появила дъщеря им Лили-Роуз Мелъди, а след три години и синът им Джон Джак Кристофър Деп III. Семейната идилия, създадена в райското кътче от грижовната Ванеса, допадала на капризния Джони. Хубавицата му прощавала за всички издънки и чести запои с приятели, меко и настойчиво го вкарвала в правия път. Безусловната ѝ любов била като стена, която закриляла Деп от всякакви неприятности. Но, както се казва, много хубаво не е на хубаво. Лекомисленият актьор накрая се преситил от тази идилия...През 2010 г. на снимачната площадка на филма „Дневникът на едно пиянде“ той обърнал внимание на актрисата Амбър Хърд. Страстната красавица, която била два пъти по-млада от него, буквално го омаяла. Със смутена усмивка той се разделил с Ванеса Паради, надявайки се да намери ново щастие с Амбър. Всички знаем как завърши тази фатална любов...Изтощен от съдебните разпри по развода и подялбата на имуществото, Джони почти е изгубил смисъла на живота си. Въпреки красотата си Амбър се оказа пресметлива интересчийка, пълна противоположност на добрата и нежна Ванеса Паради. Впрочем, френската звезда се застъпи за бившия си любим, когото Хърд обвини в домашно насилие. Ванеса твърдо заяви, че Деп никога не би посегнал на партньорката си, макар и да е избухлив понякога. Можем само да си представяме с каква носталгия си спомня Джони за онези 14 щастливи години, които е изживял с майката на децата си.

Четете още: Амбър Хърд сложи хиджаб, но забрави бельото. Феновете ѝ са в шок (Снимка)

Коментари

8 Гледай излъчването ,което казва всичко за човек
  28 юни 2022 | 03:59 отговор
 

Амбър красива?Отблъскваща и студена ,докато Ванеса е чаровна и излъчва топлина.По-добре чаровен ,но не толкова красив,отколкото красив и без чар.

 
7 Джони Каш
  11 юни 2022 | 12:38 отговор
 

Кур-вар ,кур-ва,кур.-вар.лък , еби му маиката ,how do you do?

 
6 д
  11 юни 2022 | 12:03 отговор
 

Радвам се най-накрая да прочета нещо свързано с Ванеса Паради. Покрай този процес все слушахме каква голяма любов били с Уинона Райдер, с Кейт Мос и т.н. Майката на децата му е една и заслужава почит от него или поне място сред изредените по всички възможни интервюта.Изкара нещата така все едно всички са били големи любови, без Ванеса.

 
5 Офффф
  11 юни 2022 | 09:35 отговор
 

Кажи му Близнаци и повече не го обиждай

 
4 Ванеса
  10 юни 2022 | 02:46 отговор
 

е антипатична, грозновата, с редки зъби.

 
3 ...
  09 юни 2022 | 13:20 отговор
 

Не я е обичал много щом я заряза заради 20 годишна наркоманка.

 
2
  09 юни 2022 | 09:02 отговор
 

Много я обича, но отиде при онази курва и златотърсачка, която му разката фамилийката.

 
1 Черният властелин
  09 юни 2022 | 08:56 отговор
 

само за курви и курвалък се пише тука.

 
 
09 юни 2022 | 09:29

Всъщност курварът тук е Джони Деп. Ванеса Паради каква курва е,недорасъл грубиян?

Добави Коментар

Най-четени