Джони Деп писал на стена с отрязания си пръст по време на скандал с Амбър Хърд

Джoни Дeп призна пред съда, че е писал по стената с кръвта от отрязания си пръст по време на лют скандал между него и бившата му съпруга - актрисата Амбър Хърд, продължил цели три дни. Актьорът бе принуден да сподели за зловещата история след писмени показания на актрисата пред лондонския съд, който гледа делото на Деп срещу в. "Сън" за клевета.


Това скандално разкритие се случи в третия ден от делото вчера. Очаква се съдебната битката между Деп и изданието, която се очаква са продължи три седмици. Деп призна още и за нервните сривове, които е получил по време на семейната кавга с Амбър, но за пореден път отрече да ѝ е посягал физически. Що се отнася до пръста му, той обвини Хърд, че не той, а тя го е отрязала, като запратила бутилка водка към него.

Припомняме, че британското правосъдие позволи на американския актьор да изправи пред съда таблоида за клевета. Повод за гневната реакция на Джак Спароу е статия, описваща го като съпруг насилник.

Не така обаче мисли Хърд. По думите ѝ тя дори не присъствала в стаята, когато Деп сам отрязал пръста си, предава "Дейли Мейл".

Амбър Хърд с настоящата си интимна партньорка - операторката Бианка Бъти

Тридневните истерични сцени между двамата се разиграли през 2015 г. едва месец след сватбата му с Амбър Хърд. Двойката била в Австралия, където Деп снимал "Карибски пирaти". Предният ден актрисата била в Лондон, където се снимала с актьора Били Боб Торнтън (бивш съпруг на Анджелина Джоли) във филма "Лондонски поля" по романа на Мартин Еймис.

Деп обаче я ревнувал болезнено от екранния ѝ партньор тогава и се напил жестоко. Тя пък от своя страна изпаднала в ярост заради алкохола и наркотиците, с които актьорът прекалявал.

Защитата на "Сън" прочете и показанията на актрисата, според които Деп я удрял по лицето, стискал я за шията и блъскал главата ѝ в хладилника.

Деп не отрече двамата да са се карали тежко, но категорично отхвърли обвиненията от страна на Амбър за побой. По думите му скандалът бил предизвикан не от ревност, а заради желанието му Хърд да подпише предбрачно споразумение.

Четете още: Амбър Хърд влиза в затвора, излъгала, че Джони Деп я биел