Един съкрушен любовник: Бих дал всичко тя да се раздели с мъжа си

Много често любовта е нелогична и дори болезнена. Тя идва, без да пита и никак не я интересува дали обектът на чувствата ти е подходящ за теб. Всъщност, любовта обожава да ти поставя капани и днешната история го доказва.

В повечето случаи ролите в ситуацията, която ще засегнем след малко, са обърнати. Като че ли случаите, в които жената е любовницата и тя е влюбената в мъжа, който обича истински половинката си, но използва друга, за да задоволява някои от интересите си в леглото. В тази история обаче е обратното – имаме влюбен до уши любовник на сгодена дама, който би дал всичко тя да се раздели с мъжа до себе си. Но нека видим ситуацията през неговите очи:



„Срещам се с една жена, с която правя страхотен секс. И двамата сме влюбени един в друг, но тя е сгодена. Не за мен. Казва ми, че иска да напусне годеника си, но честно казано не съм сигурен, че ще го направи.

Всичко започна на рождения ден на братовчед ми, където се запознахме. Годеникът ѝ работи с братовчед ми и така тя се оказа на партито. Всъщност, той не можа да присъства и тя дойде сама. Може би тук е моментът да спомена, че никога не съм виждал мъжа, за когото е сгодена.

Братовчед ми ме запозна с нея и не мога да скрия, че ми направи страхотно впечатление още от пръв поглед. Цяла вечер си говорехме, прекарвахме си просто брилянтно. Докато се забавлявахме я попитах дали годеникът ѝ липсва в момента и тя отговори: „Не съвсем“. Оказа се, че отношенията им не вървят гладко и често се карат. Ето защо не се поколебах да я помоля да ми даде номера си. Разменихме си телефоните, но не я потърсих веднага след партито. Всъщност, тя ми писа първа след няколко дни, което беше голяма изненада за мен. Покани ме на по питие, разбира се, веднага се съгласих.

И така започнахме да излизаме, срещите ни се превърнаха в нещо съвсем нормално. Виждаме се няколко вечери седмично, а с времето открих, че започвам да се влюбвам в нея.



Тя ми сподели много за връзката с годеника си, включително и че не са правили секс вече повече от година.

Веднъж той замина на командировка за няколко дни и с нея решихме да прекараме цял уикенд заедно. Тогава правихме секс за първи път...беше феноменално! След този уикенд станахме почти неразделни и започнахме да се виждаме във всеки удобен момент. Да, не е никак лесно, но желанието ни бе по-силно от всички препятствия. Истината е,че не се виждаме само за секс. Понякога просто се гушкаме часове наред и не спираме да се взираме един в друг.



Никога не съм усещал толкова дълбока и истинска връзка с някого. Дори и когато спорим е хубаво. Страшно много искам тя да се раздели с годеника си, но ми сподели, че трябва да се омъжи за него, за да не разочарова семейството си. Честно казано, струва ми се безсмислено, защото съм сигурен, че близките ѝ искат тя да е доволна от живота и от мъжа си, а очевидно в момента не е.

Толкова искам да я направя щастлива и просто да прекараме остатъка от дните си заедно“, Т.

Вие как мислите – трябва ли тази жена да направи остър завой и да прекрати годежа си в името на една страстна странична връзка?

Четете още: Изповедта на една любовница: Аз съм най-щастливият и най-нещастен човек