Автор
Антония Дамянова

Единственият мъж, който Моника Белучи обичаше след Венсан Касел

Моника и Винсент бяха едни от най-красивите и обичани двойки в Холивуд. Бракът им продължава 17 години, но любовната им история е далеч от сладките романтични приказки, които сме чували като деца.

Звездите се срещат на снимачната площадка, но любовта помежду им не пламва веднага. Двамата дори не се харесват - Моника смятала Касел за много арогантен и високомерен тип, а Венсан виждал у Моника само хубава корица, но не и талант на актриса. Така че, чувството, които свързвало двамата в зората на запознанството им, било единствено неприязън един към друг.

"Видях го и си помислих: о, боже, какъв арогантен тип”, споделя по-късно Моника в интервю.

Но не минава много време и между двамата изведнъж се случва нещо. Честите срещи помежду им разпалват неочаквани и за двамата искри на любовта. Влюбените започват да излизат, но не бързат да се съберат под общ покрив. Следват съвместните им участия в няколко филма подред.

Връзката помежду им на пръв поглед изглежда доста странна. Утеха от изневерите на Венсант Моника намира в киното. Всеки път тя намира сили да му прости, давейки мъката си в многобройните кинопроекти, в които участва.



От връзката си двамата имат две прекрасни дъщери - 16-годишната Дева и 11-годишната Леони, благодарение на които до днес двойката поддържа топли приятелски отношения.

"Няма бивши съпрузи. Винаги ви свързва нещо, дори по време на развод, най-важното е да не започнете да се обвинявате и да се ядосвате", разсъждава Белучи.

Новите романси на Моника

Как се развива личният живот на Моника след развода ѝ с „основния“, както тя самата нарича Винсент, мъж в живота ѝ? След раздялата с Касел актрисата остава сама повече от пет години. Едва през 2017 г. папараците забелязват Белучи в обятията на млад, силно привлекателен и артистичен мъж.

Николас Лефевр се оказва прекрасен непознат, притежаващ няколко художествени галерии в Париж, който на всичкото отгоре е с цели 18 години по-млад от актрисата. Тогава феновете на Моника успяват най-накрая да си отдъхнат – фаворитката им най-после е успяла да се сбогува с миналото си и да намери заслуженото щастие в личния си живот.

Двойката не се крие и с радост демонстрира романтичните си отношения. Моника и Николас често се появяват хванати за ръце или прегърнати на публични места или светски събития.

Уви, за огорчение на почитателите им романса между тях не продължава дълго. Моника обявява раздялата си с Никълъс официално през 2019 г. Тогава тя споделя пред журналисти, че нищо повече не я свързва с Николас, както и че е благодарна за всичко на този мъж.

"Николас много ме обичаше, той е талантлив човек, научих много от него. Но сега най-добрата посока на връзката ни е просто приятелството", признава актрисата.

Около личния живот на Белучи към момента от време на време пламват различни слухове. Пресата приписва на актрисата романи с различни известни мъже, сред които Емир Кустурица и дори с руския олигарх Михаил Прохоров. Но засега всички те остават само във фантазиите на журналистите.

След раздялата си с Николас Белучи продължава да бъде сама за трета поредна година, а ние се питаме кой ще бъде новият щастливец, който ще успее да покори нежното сърце на вечната и ослепителна Моника Белучи.

Четете още: Дъщерята на Моника Белучи засенчи майка си по красота - двете изгряха на корицата на 'Вог'