Еха! Деми Мур и Джон Траволта - новата холивудска двойка?

Нова звездна любовна двойка е на път да огрее небосколна над Холивуд! Става дума за двама бляскави актьори с кариера до небесата, които се познават от десетилетия, но до този момент са били само... приятели. Не така обаче седят нещата към ден днешен.

Според американските таблоиди днес Деми Мур и Джон Траволта са повече от приятели и виновник за това е не кой и да е, а бившият съпруг на Деми - Брус Уилис.

Подозренията, че отношенията между Мур и Траволта са прераснали на романтично ниво, бяха потвърдени и от сервитьорка в ресторант във Флорида, където двамата са били забелязани заедно в доста интимна обстановка. "Седяха на маса в ъгъла, осветена само от свещи. Изглеждаше много романтично, през цялото време се смееха и се държаха за ръце", разкри тя.

Според слухове, след като Траволта признал пред приятели, че вече се чувствал готов за нова любов. Припомняме, че Джон беше женен в продължение на 28 години за Кели Престън, която преди година загуби двугодишна битка с рака на гърдата. Брус Уилис се включил в групата на сватовниците и най-искрено го насърчил да се обади на бившата му съпруга, която също имала нужда от сродна душа.

Знайно е, че Деми Мур е сред звездните дами, които нямат особен късмет в любовния живот. След раздялата си с 15 години по-младия от нея Атън Хътчър, който непрекъснато ѝ изневеряваще с по-млади от нея жени, тя бе изпаднала в дълбока депресия, от която едва излезе с помощта на специалисти и с подкрепата на най-близките си. Сред тях бе и самият Брус Уилис, с когото успяват да запазят топли приятелски чувства през годините.

Мъжете в живота на Деми Мур

Фреди Мур

Първият брак на Деми Мур е с рок звездата Фреди Мур. Двамата сключват брак през 1980 г., когато актрисата е само на 17 години. Отношенията им се разпадат само 5 години по-късно. Преди да се оженят обаче, Деми изневерява на бъдещия си съпруг с 56-годишния Пол Карафоутес ден преди сватбата. В свое интервю Карафоутес разказва: "Бяхме млади, изживявахме странни времена, никой не ни предлагаше книга, която те учи как да се държиш. Но не очаквах тя да достигне такава пошлост – да изневери в предбрачната вечер". В отговор на това Деми споделя, че причината за поведението ѝ е била нуждата да се отърси от мъката от загубата на баща си по-рано същата година.
По време на брака си с Фреди Мур актрисата е имала и кратки взаимоотношения със звездата от "Двама мъже и половина" Джон Крайър, докато снимат филма No Small Affair. След раздялата си с първия си мъж, Деми придобива зависимост към кокаин и често пие алкохол в големи количества. Когато получава роля във филма St. Elmo's Fire през от 1985 г., екипът на продукцията поставя условие – ще запази ролята, но само ако се лекува. Тогава Деми осъзнава, че има за какво да се бори и че иска да бъде част от тази продукция. Напълно и без "стимуланти" се посвещава изцяло на заснемането на филма. Снимачната площадка се оказва сцена на нейните любовни преживявания и точно затова през 1986 г. тя се сгодява за Емилио Естевес, когото среща по време на снимките на същия филм.

Емилио Естевес



След като се срещат на снимачната площадка на филма „Свети Елмо“ от 1985 г., Деми и Емилио Естевес става двойка. Връзката между двамата продължава близо две години, като дори стигат до годеж, който завършва с раздяла.

Дуезил Запа

След като се разделя с Емилио, Деми се среща за кратко с рок звездата Дуизил Сапа през 1987 г. Двамата имат кратка връзка. По време на краткия си любовен романс двамата често биват забелязвани да се разхождат навън под ръка.

Брус Уилис



През ноември 1987 г. Деми казва „Да“ на втория си съпруг Брус Уилис! Двамата са женени повече от десетилетие и имат три дъщери от брака си.

През 90-те тя е най-търсената актриса в Холивуд след филма “Неприлично предложение”, а “Умирай трудно” е изстрелял и Брус към върха. За Деми обаче нещата рязко се променят след излизането на филма “Стриптийз”. Заради твърде дръзката роля ѝ е лепнат етикет на слаба актриса, която разчита на голотата си. Следва посредственият “Редник Джейн” и на практика Деми залязва точно толкова скоростно, колкото триумфира в Холивуд преди това.

Кариерата на Брус обаче продължава да се развива стабилно. С Деми започват ожесточено да се карат за пари. По-големият проблем обаче е, че Брус все по-често ѝ дава поводи да ревнува. Публична тайна е, че на снимките на “Армагедон” той й изневерява с Лив Тайлър, а по времето на “Петият елемент” се отдава на афера в Мила Йовович.

Деми Мур и Брус Уилис се развеждат през 2000 г., а две годни преди това той е доста красноречив в интервю за Playboy по въпроса за моногамията. “Няма жена, която да може да задоволи естествения импулс на всеки един мъж да се размножава, размножава, размножава”.

Оливър Уиткомб

След раздялата си с Брус Уилис Деми Мур има тригодишен романс с инструктора по бойни изкуства Оливър Уиткомб. Двамата обаче успяват да запазят интимния си живот далеч от светлините на прожекторите и любопитните погледи.

Аштън Къчър



Деми Мур се омъжва за Аштън Къчър през 2005 г. Двамата започват да се срещат през 2003 г. след запознанство при общи приятели. Въпреки че романсът между двамата да е изглеждал като през розови очила, всъщност отношенията им далеч не са били толкова безоблачни. Деми и Аштън се разделят през 2011 г., а през 2013 г. разводът между двамата е финализиран. В мемоарите си "Inside Out" ("Отвътре навън") актрисата разказва за скандални моменти от връзката си с Къчър. По думите ѝ в книгата тя се опитвала да влезе в "калъпа на жената, която той искал съпругата му да бъде". И тъй като го поставяла на първо място, не отхвърлила и фантазията му за тройка.
"Исках да му покажа колко страхотна и забавна мога да бъда", пише Мур.

Някои от тройките, които семейството е правило обаче, са я карали да се чувства засрамена. Актрисата посочва, че са споделяли семейното си ложе с "добри хора", но въпреки това сега мисли, че тези експерименти са били грешка.

По думите ѝ Къчър се е оправдал с тройките за това, че по-късно ѝ е изневерил. Обяснил, че общите им сексуални преживявания са "размили границите".
Мур обвинява Къчър, че ѝ изневерил за втори път през 2011 г. с 21-годишна жена. Твърди, че той сам е признал за станалото, а малко по-късно се изнесъл от общия им дом.

„Бях станала толкова зависима от Аштън - бях пристрастена към него, това е най -добрият начин да го изразя“, пише тя в книгата си. „И аз направих всичко, което правят зависимите. Приоритизирах зависимостта си спрямо моите нужди и нуждите на семейството ми. Направих странни, неубедителни оправдания за моето поведение и неговото. " Друг болезнен момент от връзката на Деми с Аштън е спонтанният аборт, който тя претърпява на 42 -годишна възраст по време на брака си с актьора. След раздялата изглежда, че двамата не поддържат никаква форма на връзка.

Мартин Хендерсън



През 2012 г. Деми Мур има краткотраен романс с 14 години по-младия от нея новозеландски актьор Мартин Хендерсън. Година по-късно двойката се разделя.

Хари Мортън

През 2013 г. Деми Мур се среща с ресторантьора Хари Мортън, чиято връзка трае едва шест месеца.
За зла участ Хари трагично почина на 38-годишна възраст през ноември 2019 г. от сърдечно заболяване.

Шон Фрайдей

През 2014 г. Деми Мур излиза с барабаниста Шон Фрайдей, който е с цели 24 години по-млад от нея. Връзката им обаче продължава малко по-малко от година и причината за разрива така и остава неразгадана.

Сред мъжете, с които Деми Мур е била романтично свързана през годините, са Леонардо ди Каприо, Колин Фарел, Антъни Кийдис, Тоби Магуайър, Оуен Уилсън, Орландо Блум, Вито Шнабел, Ник Джонас. Тиражират се слухове и за нейна гей връзка със сръбската стилистка Маша Манджука.

Четете още: Мариана Попова и Веселин Плачков заедно от 5 години: историята на една голяма любов