Еха! Вижте защо някои мъже предпочитат девственици

22 октомври 2021 | 10:13
1490
1
Снимки: Pixabay
1

Невинното девствено момиче е изкусителна хапка за много мъже. С какво обаче една неопитна млада девойка, която тепърва навлиза в света на интимните взаимоотношения, може да изглежда толкова привлекателна и желана в очите на едни мъж?

Ето какви могат да бъдат основните причини някои господа да губят ума си по девственици според руския психолог Никита Миронов:

Мъжкото съмнение в себе си

Ясно е, че една жена, която не е правила още секс, няма как да е запозната в детайли с този интимен акт. А когато един мъж е несигурен в себе си, залага на по-неопитната дама, така че тя да го запомни като нейния първи Мъж с голямо М. С други думи този тип мъже си падат по девственици, защото момичетата без сексуален опит нямат “база за сравнение”, нито големи претенции за качеството на секса (поне първите няколко пъти) и изпълняват послушно всякакви секс команди.

Ревност към бившата и желанието да бъдат първи

Е, това вече е сериозно клинично състояние. Мъж, заслепен от чувството си за собствена значимост и силно развита егоцентричност иска да бъде запомнен като единствения. Ако обаче половинката му реши да го замени с друг екземпляр, той ще търси начин да компенсира усещането за отритнатост, заменяйки желанието си да бъде единствен с желанието да бъде първия. А какво по-добро решение от това от леглото на една девственица. Да не забравяме и вдигането на егото на мъжете от факта, че първи са успели да проникнат в най-съкровеното място на една жена.Стремежът към покровитество

Мъжeтe oбичaт дa бъдaт cилни и дa ce грижaт зa по-слабите. Кaквo пo-cлaдкo мoжe дa имa oт oбрaзa нa вeчнoтo нaивнo мoмичeнцe, зa кoeтo живoтът e игрa, a мъжът e покровителстената и закрилническата фигурa c нeпoклaтим aвтoритeт? C тoзи вaриaнт нe мoжeтe дa нe oтбeлeжитe уcпeх – caмo чe нe прeкaлявaйтe, зaщoтo пoнякoгa мъжeтe прeдпoчитaт дa имaт дo ceбe cи зрялa жeнa, мaкaр и oтличaвaщa ce c дeтинcки чaр и хaрaктeр.

Четете още: Няма да повярвате! Вижте кои са най-странните секспрактики в света

Още по темата

Коментари

1 тия
  22 октомври 2021 | 11:17 отговор
 

тия дето многоо са ги минавали им миришат шундите и разнасят разни заболявания. то папиломи, то хламидии, то течения, то гъбички, то бактерии разни. да не говорим за по сериозните болести.

 

Добави Коментар

Най-четени