Автор
Woman.bg

Еротична хипноза – може ли да ви доведе до оргазъм?

През последните години се появяват все нови и нови еротични практики, които да въплътят фантазиите ни и да ни помогнат да натрупаме нов опит. Но далеч не всички хора получават „просветление“. Ето например една история за опит да се получи оргазъм под въздействието на хипнотизиращ глас от слушалките…

- Ще броя наобратно от десет до едно и когато кажа „едно“, ще получиш оргазъм. – каза тя.

Аз лежах на леглото, напълно облечена и със затворени очи. Телефонът ми въртеше видеоклип с движещи се спирали, а от слушалките чувах тих глас, който ми обещаваше наслада.

- 10, 9 , 8… Той наближава…

Аз обаче не бях сигурна в това. Ръцете ми бяха отпуснати на леглото, дънките – закопчани.

- 4, 3, 2… Не можеш повече да му се противиш… Едно! Нека този оргазъм стане най-силния в живота ти!

С такова нетърпение го очаквах! Но… нищо не стана.

Когато чух за пръв път за еротична хипноза, реших да я пробвам. В крайна сметка съм практикувала йога и всякакви релаксиращи техники. Може пък и това да проработи? Нещо повече, дори си направих нещо като хипно-раждане, когато раждах детето си преди две години. Значи по този начин мога да постигна и оргазъм, реших аз.

Какво е това?

Не бъркайте еротичната хипноза с аудио-порното! Основната цел на занятието е да вкара човек в транс с цел сексуално удовоствие. За някои това е начин да се отпуснат, в резултат на което изпитват оргазъм. За други е еротична игра. За да позволиш на хипнотерапевта да ти нарежда какво да правиш, трябва да умееш да се подчиняваш, но това не се харесва на всички. Важно е също да знаете, че хипнотичният транс не ви прави неспособни да кажете „не“ – той по-скоро ви открива възможности да изпитате нещо ново.

Основна цел на опита е оргазмът без участието на ръцете ви, а тоест постигането на оргазъм по команда, без физическа стимулация. Не звучи зле, нали?

Ана, която редовно практикува еротична хипноза, казва, че се иска време да се научиш на това, но резултатът си заслужава. „Оргазмът без ръце е нещо, което не можех дори да си представя! Той е прекрасен, разтърсващ, аз бях шокирана от силата му. За този оргазъм ми разказа бившият ми, който обичаше такива практики. Смятах увлеченията му за странни и исках да му докажа, че греши. И наистина, първите няколко пъти нищо не стана. Но аз продължих да пробвам, защото той беше изпитал нещо невероятно. Не успявах да се концентрирам достатъчно, но когато се научих да го правя, разбрах, че това знание е достъпно практически за всеки“.

Сексологът Колин Ричардс смята, че тъй като оргазмът започва в мозъка, можем да го доведем до състояние, в което физическата стимулация да е излишна. „На някои това им се удава по-добре, на други по-зле. Не всички са готови да се подчинят на непознатия глас“.

В крайна сметка реших да пробвам пак.
Беше ми интересно – не всички мъже можеха да ме доведат до оргазъм, дали този безплътен глас ще успее?

- Пред теб има врата, мини през нея. – предложи ми гласът. – Отатък стоя аз! И аз толкова искам да погаля твоя пе…

Чакай-чакай, ама аз съм жена, на мен ми е доста трудно да си представя такъв развой на събитията!

- Правѝ това, което ти казвам, и ще изпиташ… - другият глас прави драматична пауза. – огромна нассслааааадаааа!

След това ме напуши смях.

- Всеки път, когато произнасям думата „вагина“, ти ще си представяш, че някой я докосва, а когато чуеш „клитор“ – че някой го гали.

Това сякаш звучи твърде праволинейно!

След една седмица опити разбрах, че нищо няма да се получи.

Оказа се доста трудно да намеря хипнотерапевт и да му разкажа за този свой опит. Еротичната хипноза не се смята за отделна форма на хипнотерапията, тъй като противоречи на етичните принципи на професията – това ми каза терапевтът, когото намерих. „Хората, които се занимават с това, със сигурност не са акредитирани и преминали тренинг специалисти, така че нямате никаква гаранция за качеството и ефективността на хипнозата. Те на практика ви внушават собствените си фантазии“.

Заключение

На втората седмица осъзнах, че очаквам с нетърпение следващия сеанс… А после се оказа, че причината за това е, че просто ми е приятно да си лежа, а не да мисля за оргазъм. Веднъж дори заспах, докато слушах записа! Събудих се след половин час добре отпочинала… и леко възбудена. Но хипнотичен оргазъм така и не получих.