Еротичните игри – постоянно, но не често

02 януари 2013 | 12:28
26645
2
2

Сексолозите съветват да се практикуват сексуалните игри, които може кардинално да променят интимния живот на съпрузите - добър повод да се започне по нов начин 2013-а година, предаде БГНЕС.

Еротичният маскарад може да достави удоволствие и на двамата партньори и да подари напълно нови усещания на всеки един от тях.

Но преди да пристъпите към еротичната забава, важно е да се уточнят три неща. Първо, желанието да се играе трябва да е взаимно. Второ, игрите са въплъщение на еротичните фантазии, затова не си струва да ги подхващате, ако се срамувате от сексуалното си въображение. И трето, такива игри стават за двойки, които се познават достатъчно добре.

          

И така, първата игра може да е "Смяна на ролите". Това е най-простата игра – той е тя, я тя – той. Нека той да приготви романтична вечеря на свещи, а жената да му говори за нежностите, които иска да чува от неговите уста. Вече в леглото тя нека доведе до край ролята си на активната страна, която изгаря от желание и атакува с цялата си страст обекта на своята любов. От своя страна мъжът трябва да бъде сдържан и само да отстъпва под напора на жената, като й оставя инициативата. Ако жената иска да разбере как се чувства любимият й по време на секс, тази игра е добър метод.

Другата игра е "Джентълменът и дамата от полумрака". Една от най-разпространените мъжки фантазии е секс с куртизанка. Нищо чудно любимият да желае да види любимата си като жрица на любовта. Ярък грим, черно бельо, чорапи с жартиери, обувки на висок ток – ако към това жената добави разкрепостеност и няколко фрази от лексикона на едно "лошо момиче", успехът е гарантиран. Мъжът обаче да не забравя, че в такава игра насилието е недопустимо.

          

"Герои от романите" също е вариант. Ако любимият иска да се почувства като Сивият вълк, съблазняващ Червената шапчица, или пък искате да играете Красавицата и Чудовището, разиграйте ги. Може да повторите любовен роман и или филмов сюжет

Играйте от време на време, еротичните представления не трябва да стават всекидневие. При честото им използване, те стават рутинни, престават да бъдат игра и вече не носят острота и свежест в усещанията. Двойките трябва да помнят, че еротичната игра е подобна на съня - тайнствен и съкровен.

Още по темата

Коментари

2 Fernanda
  27 февруари 2013 | 15:12 отговор
 

Hey, kllier job on that one you guys!

 
1 Weld
  13 януари 2013 | 11:45 отговор
 

That's going to make tnhigs a lot easier from here on out.

 

Добави Коментар

Най-четени