Автор
Woman.bg

Еротичният бог - мъжът, когото всяка жена трябва да срещне

Ако някога го срещнеш в живота си, непременно ще го познаеш. Ако веднъж погледите ви се пресекат в някой малък пиано бар край морето, ти вече ще знаеш, че това е той. Усещането е все едно голям магнит докосва малка метална карфица. Чува се съвсем тих звук, тя прилепва плътно към грапавата му повърхност и само вълните, които привличат двата полюса, са в състояние да я освободят от тая жестокост, наречена любов.

А той вероятно ще стои скромно край рояла, без даже за секунда да издава мисията си - на мъжа, който се появява само веднъж в живота ти, за да отмъсти за всички нескопосани любовници, които някога си приютявала в обятията си.


Той може да бъде с теб даже и само за една вечер, но в тази нощ ти ще си единствената в неговия божествен свят. Еротичният бог ще извади китарата си и ще свири до зазоряване на верандата, после ще те вземе в прегръдките си така, сякаш никога друг път не е докосвал жена и ще те накара да трепериш от удоволствие. И в тази нощ ще си най-красивата и най-желана на света. Защото... Защото този мъж е магьосник и умее да изтръгва от теб най-сладострастните ти вибрации.
Минути, след като останеш насаме със себе си, ти ще си задаваш само един въпрос... Как съм живяла без да знам, че съществуват и такива мъже? Е, скъпа моя - съществуват. Ако не вярваш, почакай, ще дойде и твоят ред. Една сутрин просто ще се събудиш и ще си кажеш: Да, този мъж е толкова добър, че отмъсти за всички онези, които никога не са знаели как да ме обичат.

И даже да си прекарала години в заблуждение, еротичният отмъстител ще се появи в живота ти, за да ти даде най-ценния урок - да искаш. Сега. Веднага. Най-доброто от менюто.

Защото прекараш ли даже една нощ с този магичен мъж - всички останали вече са в краката ти. Той ти дава силата да им простиш, да им се усмихнеш и да си кажеш - добре де, няма да те върна, не се отчайвай. Мъжът, който ще отмъсти заради всички, които са били крайно нескопосни с теб, ще ти даде най-голямата сила в любовта - силата на знанието. Защото винаги след него ще се събуждаш с една тайна мисъл. Коя е тя ли? Няма да ви я издам. Ако някога ме видите да минавам край вас, сигурно ще се досетите. Ще ви кажа само, че когато веднъж отпиеш от извора на Гилгамеш, вече тайната на вечността в любовта не ти е чужда.


И ако днес срещнеш мъжа, който е толкова могъщ в любовта, че една вечер с него да осмисли целият ти живот - не се притеснявай дали си с най-красивата си рокля. Този мъж няма да забележи дрехите, нито обувките ти. Той ще те погледне точно в слънчевия сплит, за да види светове, в които другите не могат да надникнат. И ще бъде толкова истински и трепетен, сякаш никога не е докосвал жена преди теб.


Знаеш ли защо го прави? Много е просто. Защото е толкова добър, че може да си го позволи. Това е, друга тайна няма.


Посветено на Йордан, който просто може да си го позволи. Всичко.

Автор: Флора Иванова