Автор
Веселина Петрова

Ето ги трите причини, заради които двойките се разделят

Дааа, това е положението. Човек и добре да живее, може да стигне до развод. А според специалистите, причините са точно три. Вижте кои.

Изневярата е най-тежкото провинение. Някои хора са напълно неспособни да простят подобно предателство. Самата мисъл, че човекът до тях ги е предал, ще ги измъчва, дори да решат на първо четене, че ще простят и забравят. Ако обаче двойката може да си позволи да разсъждава практично (в името на децата или друго), вярва в общото си бъдеще и има желание и от двете страни, е важно да се проведе задълбочен разговор какво е довело до изневярата и какво е мястото й оттук нататък в общите взаимоотношения. Възможно е да се потърси помощ от специалист, който да помогне проблемът да бъде преодолян. Обърнете си внимание, потърсете причините, направете нещо ново и вдъхновяващо заедно.


Уви, парите не са всичко, но са много важно условие за добър семеен микроклимат. А нали знаете, малките проблеми преобръщат колата. Преди време моята половинка остана без работа, аз му давах джобни, за да не се чувства зле. После аз бях съкратена. Той ми каза да си намаля разходите... И ето ви я първата причина за раздяла. важно е преди да се съберете да живеете заедно и да имате деца, да си изясните дали различното ниво в заплащането няма да дразни единия или другия партньор. Любовта си е любов, но "сиренето е с пари".


Сексът е страхотно нещо. Да, не на всяка цена, ноооо е важен. И за двата пола. Липсата му или по-редките случаи на интимност са знак, че нещо във връзката не върви. Не се оставяйте на течението. Една връзка има нужда от своята интимност. Колкото по-често, толкова по-добре. Колкото по-горещи са ласките, толкова по-близки ще си бъдете с партньора. Науката казва: всеки път, когато с партньора си споделите позитивно преживяване, като например правенето на любов, вашият мозък започва да асоциира личността му с удоволствие. А животът казва: правете любов, не война!