Ето го пръстена, с който Ивайло Захариев предложил на Станислава

24 ноември 2020 | 11:02
14394
2
снимки: Instagram
2

От известно време актьорът Ивайло Захариев се носи на крилете на любовта с новата си половинка Станислава. Двамата не само прекарват щастливо дните си заедно, но и обмислят да станат семейство.

Доказателство за сериозните намерения на Захариев към любимата му е фактът, че неотдавна той ѝ предложи тя да стане негова съпруга. Очевидно сгодяването се е случило, както повелява традицията - с най-важния въпрос и пръстен в ръка. Само че актьорът получи не само похвали, но и малко критики заради бижуто, с което е избрал да предложи брак на Станислава и което най-после видяхме в социалните мрежи.

Оказа се, че Ивайло Захариев е проявил изобретателност, като съвсем не е заложил на диамант, а на пръстен с перла. Някои злорадо коментират, че актьорът не е похарчил много пари за бижуто и е вложил повече пресметливост в избора. Истината е обаче, че самата Станислава си е мечтаела за пръстен с перла, какъвто е и получила. Твърди се, че тя не обича да бъде като другите и да се кичи със стандартни бижута. Може би и затова Захариев е предпочел да я впечатли с оригинална мисъл, отколкото със скъп подарък. А не е ли по-важно именно щастието на любимата, вместо показността?

Нямаме търпение да научим кога двамата ще си кажат "Да"!

Четете още: Еха! Диляна Попова се състари - ето как ще изглежда след 20 години

 


Още по темата

Коментари

2 Реалиста
  29 ноември 2020 | 15:06 отговор
 

Супер красавица. Перфектни форми. Миловидно изражение , дано да са щастливи дълги години. Благородно му завиждам.

 
 
30 ноември 2020 | 17:41

ТИ ДА НЕ СИ ВЪПРОСНИЯ КРОКОЗЪБЕЛ ОТ СНИМКАТА ??ТА ДА ПИШЕШ ТОВА,НЯМА НАЧИН МЪЖ ДА ПИШЕ ТАКА ЗА ТАЗИ ОТКРОВЕНА ГРОЗОТИЯ...

1
  25 ноември 2020 | 18:00 отговор
 

МНОГО ГРОЗНА ТАЗИ :((( ПЛАШИ ЧАК...

 

Добави Коментар

Най-четени