Ето как една щастливо влюбена жена потърси друг, защото годеникът ѝ направи нещо непростимо

Дори и перфектната любов не е толкова перфектна. Много често зад щастието, което струи от някои двойки, стоят много въпроси и сложни ситуации, за които дори не подозирате. И днешната ни история напълно го доказва. Ето как и защо една щастливо влюбена в годеника си жена реши да си намери любовник:

"С годеника ми сме заедно от 15 години и се обичаме много. Имаме две прекрасни деца. Точно преди 12 години той ме попита дали ще се омъжа за него и без дори да се замислям отговорих "Да!". Бях толкова щастлива от предложението му, но...толкова години по-късно все още не сме се оженили, а той все отлага разговорите за определяне на дата за сватбата.

Никога не съм искала пищна сватба с много гости, а просто да узаконим любовта си. Но толкова много пъти го питам и не получавам отговор, че преди време спрях да повдигам темата. Явно нямаше смисъл да го правя. Не мога да скрия, че пълното неглижиране от страна на годеника ми много ме нарани...

С времето сякаш свикнахме един с друг и започнахме да се приемаме взаимно като даденост. Сексуалният ни живот също ставаше все по-малко вълнуващ, започнах да имам чувството, че вече сме просто приятели с деца и един ден решихме да се разделим. Малко след това срещнах друг мъж, с когото се чувствах щастлива и някак свободна. Когато бившият ми годеник разбра обаче, започна да ме умолява да се върна при него. Не спираше да ме уверява, че е разбрал колко много му липсвам и ме обича и повече от всичко иска да прекараме живота си заедно. Обеща ми, че ще се оженим.

Все още обичах този човек и заради това му повярвах и се съгласих да се съберем. Вълнувах се, че най-накрая ще сключим брак и трябва да призная, че сякаш тази почивка подейства страхотно на интимния ни живот. Сексът беше дори по-горещ от преди. Взех решението да се съберем отново и се разделих с другия мъж, но...

Половин година по-късно всичко се върна в старото положение. Възможността за сватба се споменаваше все по-рядко и годеникът ми отново показваше същото пренебрежение, както преди. Скоро след това спряхме и да правим секс, той дори не желаеше да прекарваме повече време заедно. Това ме подтикна да потърся отново мъжа, с когото излизах, преди да се съберем отново. И така започнахме да се виждаме тайно и да прекарваме доста горещи нощи заедно.

Честно казано не почувствах никаква вина от това. За разлика от годеника ми, този мъж ме кара да се чувствам секси, желана и влияе страхотно на самочувствието ми. Сега не знам какво да направя. Не искам отново да се разделям с годеника си, защото мисля, че това няма да повлияе добре на децата ни...", Е.

Вие изпадали ли сте в подобна ситуация? Какво бихте направили?

Четете още: 6 изненадващи факта за оргазма, които вероятно не знаете