Ето каква жена зае мястото на Софи в сърцето на Гринго

Мъжът на фолкпевицата Софи Маринова - Тодор Давидов, по-известен като Гринго, я смени с перничанка, научихме от "Телеграф".

Връзката между двамата започнала преди месец, но към момента самата изпълнителка не е обявила официално раздялата си с Давидов.

View post on Instagram
 

Да припомним, че след куп перипетии, емоционални и принудителни раздели последвани от нови събирания Софка и Гринго сключиха брак през февруари 2019 г. Само пет месеца по-късно двамата се разведоха. Тогава именно Софи се появи и за първи път със счупена ръка.

Няколко месеца по-късно тя прости на любимия си и двамата отново заживяха заедно. Този път обаче между тях е застанала жена и едва ли Гринго ще има пореден шанс да се върне при добрата Софи в случай че пак реши да се хвърли в обятията ѝ.

View post on Instagram
 

Според запознати новата любов на Гринго нямала сериозна професия и имала две деца от първия си брак. Искрата между двамата пламнала след поредния скандал между Тодор и Софи, който отново завършил пагубно за изпълнителката - със счупена за 3-ти път ръка. Припомняме, че почти цяло лято Маринова бе по участията си с гипс.

Независимо от това какво се случва в момента в сърцето на Софи, важното е, че сега тя търси всякакви начини да продължи напред без него. Съвсем наскоро тя отлетя за Малдивите в компанията на колегата си Константин. С нея бе и синът ѝ Лоренцо, а от видеата и снимките ясно си личи, че ромската перла си прекарва прекрасно, забавлявайки приятелите си с непринудения си хумор и характер.

View post on Instagram
 

Четете още: Мария Игнатова показа какво ѝ подариха за сватбата. Очаква ли скоро бебе, питат се феновете