Автор
Ева Григорова

Ето какво изпитваш, когато спреш да го обичаш

Колкото и да трае любовта, в даден момент тя просто изчезва и отстъпва място на други чувства като обич и уважение. В немалко случаи обаче тя може изцяло да угасне до такава степен, че двамата във връзката просто да решат да я прекратят. В този материал ви разказваме какво става в главата на жената, когато тя спре да обича мъжа до себе си.

1.Вече не обичаш да се храниш с него

Това е един от първите признаци, че вече не си влюбена в него. Храните се заедно по задължение - на масата няма нито романтика, нито топли чувства.

2.Хич не те вълнува къде е той

Нали помниш как ти трепери отвътре, когато той се бави или когато не знаеш къде е. Това е така защото го обичаш и всеки миг без него е тягостен за теб.

Това обаче спира да е така, когато чувствата към мъжа охладнеят. Ако усетиш, че не се интересуваш много много къде е той и кога ще се прибере, то това е сигурен признак, че любовта ви е отслабнала.

3. Той вече не е в мислите ти

Бъди сигурна, че трябва да вземеш решение за връзката ви, ако този мъж не присъства в мислите ти. Ако усетиш, че мислиш за бъдещето и правиш планове, в които той не присъства, то това значи че искрата между вас е угаснала.



4. Радваш се, че той не е наоколо

Ако откриеш с изненада, че дори се радваш, когато той не е наоколо, то може да се каже, че сте на крачка от раздялата. Това е моментът, в който разбираш, че този мъж не е твоето щастие и ти нямаш нужда от него.

5.Когато вече съвсем реално се оглеждаш за нова любов

Ти все по-често се улавяш, че се заглеждаш по други мъже, а твоята досегашна половинка изобщо не ти липсва. Това е фактически краят на вашата любов.