Безспорно, звуците играят една от най-ключовите роли както по време на сексуалната прелюдия, така и в моментите на самия интимен акт. Има редица изследвания, които потвърждават, че охканията, тежкото дишане и мръсните звуци действат изключително възбуждащо на сексуално ниво не само върху партньора, но и върху този, който ги произвежда. Пред силата на въздействието им бледнее дори и отпускащата чувствена музика.

За да разбере кои са най-възбуждащите звуци обаче, онлайн агенцията Saucy Dates попитала 5024 потребители на сайта какво най-много обичат да чуват по време на секс. Ето ги и резултатите:

Дълбоките стонове

Цели 90% от мъжете признават, че се възбуждат от пъшкането и дълбоките стонове на партньорката си. Обяснението им е, че това е ясен сигнал, че тя изпитва голямо удоволствие. Процентът на дамите, които се наслаждават на пъшкането на силните си половинки пък, е 77,6 %.

Мръсните приказки

Като мощен афродизиак с не по-малка сила действат и мръсните думички, прошепнати на ушенце. 76,8% от мъжете и 73,5% от жените полудяват от страстен шепот и споменаването на някое нецензурно словосъчетание с откровено сексуално съдържание.

Тежкото дишане

Според проучването тежкото дишане и еротичните въздишки са способни да изпратят партньора ви директно на осмото небе на насладата. Учестеното, тежко и ритмично дишане възбужда 60,1% от мъжете и около 45,9 % от жените.

И в заключение, изследователите са категорични, че сред стоновете и пъшкащите звуци викането е това, което най-бързо може да доведе партньора до сюблимния размазващ финал.

Четете още: 6 неща, за които всеки мъж си мечтае в леглото