Ето къде прекарват медения си месец Боби Турбото и Калина Крумова (Снимки)

20 юни 2022 | 14:57
13345
3
Снимки: Instagram
3

Както вече Woman.bg писа, актьорът Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото, изненадващо сключи брак с небезизвестната депутатка от близкото минало Калина Крумова.  

Макар двамата да успяха да задържат дълго време извън медийното внимание интимната си връзка, скорошната им морска сватба не остана тайна. Новината, че атрактивната двойка се е врекла във вярност, бързо се разпространи и продължава да буди интерес.

Щастливите младоженци споделиха романтичен кадър и от медения си месец. От него се вижда, че двамата се наслаждават на първите дни от брачния си живот не къде и да е, а отново край морето. 

Преди броени часове в профилите си в Инстаграм Калина и Боби показаха как си прекарват малко след сватбената церемония и в какво настроение са. Както се вижда - двамата изглеждат по-щастливи от всякога, наслаждавайки се на компанията си един на друг.

 

От Инстаграм профила на Калина пък става ясно, че булката е приела фамилията на съпруга си и вече изписва името си в социалната мрежа с тире - Калина Крумова-Захариева. Това е втори брак за нея и първи за Боби Турбото. От първия си брак Калина има син, а Боби няма деца. Може би Калина е жената, която ще го дари един ден с първа рожба.

 

 

Четете още: Боби Турбото се ожени за бивша депутатка

Още по темата

Коментари

3 Не се разбира
  21 юни 2022 | 00:34 отговор
 

къда са на "меден месец" Вие журналистика изобщо учили ли сте, а литература? Целия им брак мирише на фалш. Изключително неуместен.

 
2 Пена
  20 юни 2022 | 22:06 отговор
 

Фани единия, удари другия

 
1 Куку
  20 юни 2022 | 22:06 отговор
 

И двамата един дол дренки

 

Добави Коментар

Най-четени