Автор
Весела Георгиева

Ето по какво можете да познаете, че бившият иска да се върне при вас

Връзките са сложно нещо. А понякога, въпреки че сме приключили някоя, все още не сме готови да продължим напред. Има няколко признака, по които можете да познаете дали вече бившият ви приятел иска да направи крачка назад.

Ако се опитва да изгради нова връзка, но нещо не му се получава
Факт, на принципа клин клин избива, повечето хора започват нова връзка, когато все още не са преживели раздялата. Много е вероятно обаче бившият ви скоро да осъзнае, че не иска тази нова връзка, а иска вас и още един шанс за връзката ви.

Среща се с някого, който е пълна ваша противоположност
Иска да ви забрави, но не може. И избира жена, която е пълна ваша противоположност. И все пак, ако често го виждате как наблюдава сторитата ви в Инстаграм и фейсбук, да знаете, че не ви е забравил...


Все още пази ваши вещи
Ако някои ваши неща все още са у него и той все забравя да ви ги върнете, имайте едно наум. Много е възможно тайно да се надява, че пак ще си ви върне.

Не се е променил
Ако той иска да продължи напред, но не знае как и не разбира къде греши, бъдете сигурни - още пази скъп спомен за вас. И много скоро може да поиска да се съберете отново.


Той не продължава напред
Ако човек продължи живота си, това е знак, че е готов за случилото се и не иска да се върне назад. Но ако стои на същото място, това е знак, че още преживява промяната. И че е твърде вероятно да премисли и да поиска да върне нещата по старому.

Ако ви търси по една или друга причина...
В този случай е повече от явно, че иска отново да сте заедно. И най-вероятно проверява вашата нагласа... Ако ви пита дали си имате някого и какво правите, също.