Автор
Ева Григорова

Ето я единствената жена, с която Брад Пит е бил наистина щастлив. Тя не е нито Анджи, нито Джен

Единствената жена, която е докоснала сърцето на Брад Пит и с която той наистина е бил щастлив, не е нито Дженифър Анистън, нито Анджелина Джоли. Дамата, която оставя неизличима следа в сърцето на актьора и завинаги го пленява с добротата и обаянието си, е Гуинет Полтроу.

Пит се среща с красивата Полтроу на снимките на „Седем“, а любовта им пламва бързо. Гуинет твърди, че Пит я спечелва със своята откритост. Актьорът направо загубва ума си по блондинката и една година по-късно те вече са сгодени и правят планове за бъдещия си съвместен живот.

View post on Instagram
 

Във връзката им обаче се намесва семейството на актрисата. Известно е, че бащата на Гуинет продуцентът Брус Полтроу се отнасял с Пит много благосклонно. Той му се харесал, защото много се различавал от предишните приятели на дъщеря му. За разлика от него обаче майката - актрисата Блайт Данър, хич не била съгласна с новата връзка на Гуинет. Тя открито се изказвала срещу Пит, като твърдяла, че той е чужд на средата, в която е възпитавана дъщеря й.

View post on Instagram
 

Аристократичното потекло на Гуинет не позволявало тя да свърже живота си с по-обикновен човек. Отделно Данър не спирала да сее съмнение в душата на дъщеря си дали това е мъжът за нея и ще просъществува ли изобщо техният брак. Така постепенно любовта на двамата угаснала и през 1997 г. Полтроу обявила, че се разделят. Брад бил разбит от решението й, което тя обяснила с факта, че все още не е готова за семейство. Гуинет твърдяла, че в онзи момент за нея най-важна била кариерата. Години по-късно Гуинет признава, че е наранила мъжа, който най-много е обичала.

„Аз бях безумно влюбена в Брад, но всичко рухна по моя вина. Бях млада и неопитна, бях само на 22 години. А когато си на 22, не можеш да взимаш сериозни решения“, бе откровена за миналите си грешки блондинката.

View post on Instagram