Ето я сексуалната техника, с която ще подлудите мъжете

12 май 2021 | 13:15
37694
4
Pixabay, Pexel
4

Срамна целувка, хватката на Клеопатра, помпоар – тази практика, при която жената използва вагиналните си мускули, за да стимулира пениса по време на полов акт, има различни имена. Идва от Далечния Изток и постепенно навлиза и в западната култура.

Но ако се поровим назад във времето, ще открием, че родината на „вагиналната хватка“ всъщност е древна Индия. Там са я практикували индуските танцьорки (познати с името „девдас“).

Денис да Коста, експерт по помпоар и автор на книгата „Помпоаризъм: ръководство за фитнес на тазовото дъно“ („Pompoir: The Ultimate Guide to Pelvic Floor Fitness"), разказва пред списание Cosmo какво представлява тази екзотична сексуална практика. В тантра жената се опитва да възпроизведе с вагиналните си мускули различни движения чрез притискате, стягане и отпускане. От една страна, това е супер тренинг на тазовата мускулатура, а от друга – стимулира движенията на мъжкия член по необичаен начин.„Хватката“ направо може да подлуди мъжете, но не се усвоява много лесно и изисква добър контрол върху вагиналната мускулатура. „Помпоар се фокусира върху четири различни движения: притискане, стягане, изтегляне и свиване. Те позволяват на жената да контролира още по-добре близостта между нея и партньора й“, обяснява Да Коста.

И така - как да го постигнете? Който иска да изпробва помпоар у дома, може да приложи техниката по време на половия акт, уж между другото.Жената възсяда мъжа в поза „ездачка“, въвежда пениса му във влагалището си и се опитва да го масажира с мускулите на вагиналната стена – с изключение на контракционните движения на вагината, партньорите трябва да са неподвижни. Представете си, че държите молив между палеца и показалеца и го въртите насам-натам. Точно това движение трябва да повторите с мускулатурата на тазовото си дъно. Напредналите могат да стимулират пениса само чрез стягане на тазовото дъно и обикновени мускулни движения, за да контролират и увеличават удоволствието на мъжа.Разбира се, тази практика изисква време и упражнение, но резултатите са многообещаващи. Така че - започвайте!

Още по темата

Коментари

4 анонимен
  12 май 2021 | 17:30 отговор
 

Целувка над чепа , хватката на швестерката от централна баня в столицата от комунистическо време , помпоар – тази практика, при която бисексуалният мъж използва да проникне в дупето ти за да стимулира още повече гюдерията си и от мъртвец да я събуди да я направи годна за полов акт.

 
3
  12 май 2021 | 16:56 отговор
 

техника, която травестита миляна вълева нимой показа.

 
 
до тоя
12 май 2021 | 21:55

От един транссексуален индивид като тебе доста неща могат да се научат за аналната любов.

 
до оня
13 май 2021 | 08:16

ми учи се, кой те спира. явно обичаш да те шибат анално, облизвай после и пътувай.

2 Nai ubavo e
  12 май 2021 | 16:47 отговор
 

E v izmitiq shokoladov cef

 
1 стига
  12 май 2021 | 14:16 отговор
 

стига сте развращавали жените. мъжете в крайна сметка не се женят за курветини. мъжете гледат да е свясна жената. макар и да не е голяма палавница в леглото. тия палавниците ги знаем. имах една съседка докато иде да си хвърли боклука минаваше през нас да я онодя. мъжа и хал хабер нямаше какви ги върши.

 
 
аз
13 май 2021 | 02:23

И какво ни казваш с поста си? Че българските няма смисъл да се напъват да учат нови секс техники, ами по-скоро да си милички и покорни и да въртят къщата, докато ти си го слагаш със съседката? Или пък докато ти въртят къщата те да прескачат до съседа, щото виждаш ли трябвало да хвърли и боклука. А и откъде знаеш че оня хал хабе си нямал, да не си говрил с него и да си го питал? Всеки знае каква е половинката му, само избира дали да обръща внимание на това или не. Много от половинките си затварят очите защото просто не им се занимава да се ровят в говната които забъркват половинките им. Пък ти ако искаш си мисли че човека хал хабер си нямал. Щом това те дърви!

Добави Коментар

Най-четени