Ето за какъв мъж мечтае Дженифър Анистън

15 септември 2021 | 13:09
922
1
снимки: Getty Images, Instagram
1

Дженифър Анистън е от онази рядка порода звездни дами, които са постигнали всичките си мечти с изключение на една. Да срещне мъжа на живота си и да създаде семейство. Актрисата, за която много мъже по света мечтаят, така и не успя да открие любовта, но тя все още не е изгубила надежда и знае, че един ден ще намери принца на бял кон. А до тогава 52-годишната Анистън обмисля какъв иска да бъде мъжът, който ще застане гордо до нея.

 

За изненада на мнозина тя разкри в скорошно интервю, че любовта между звезда и обикновен човек е възможна и дори я предпочита. Оказа се, че вижда бъдещия си партньор като мъж, който не е от холивудските среди и е далеч от киноиндустрията. Тя копнее той да води обикновен начин на живот, който не включва интервюта и изяви по бляскави събития. Ето защо актрисата не е привърженик на приложенията за запознанства и предпочита стария начин да среща нови хора - на обществени места и в реалния живот. 

Анистън споделя още, че не желае да се омъжи, но определено иска да намери човека за себе си, което означава, че все още не го е срещнала и това напълно опровергава твърденията, че е започнала връзка с колегата си от "Приятели" - Дейвид Шуимър. Дженифър сама отрече между нея и екранния ѝ партньор да има любовна връзка, защото го чувства по-скоро като приятел и дори роднина, отколкото като потенциална половинка. 

И въпреки че все още не е щастливо влюбена, актрисата споделя, че е доволна от живота си и е предпочила да живее на тихо и красиво място, да отделя внимание на приятелите си и да се грижи за кучето си. 

Четете още: Леле, колко са влюбени: Джей Ло и Бен Афлек се целуват през маските пред фотографите

Още по темата

Коментари

1 Бивш от НСГП
  15 септември 2021 | 13:15 отговор
 

Стаменова, че па я грознико 76 на Гонзо набор убаво че не съм още девствен, че два пъти, че преди над едно десетилетие, че бърках сам със среден пръст на една турбо и мега чистоплътна циганка на околовръстнио път от най големо село софия за ретрограден спартак пловдив.

 

Добави Коментар

Най-четени