Дженифър Анистън е от онази рядка порода звездни дами, които са постигнали всичките си мечти с изключение на една. Да срещне мъжа на живота си и да създаде семейство. Актрисата, за която много мъже по света мечтаят, така и не успя да открие любовта, но тя все още не е изгубила надежда и знае, че един ден ще намери принца на бял кон. А до тогава 52-годишната Анистън обмисля какъв иска да бъде мъжът, който ще застане гордо до нея.

За изненада на мнозина тя разкри в скорошно интервю, че любовта между звезда и обикновен човек е възможна и дори я предпочита. Оказа се, че вижда бъдещия си партньор като мъж, който не е от холивудските среди и е далеч от киноиндустрията. Тя копнее той да води обикновен начин на живот, който не включва интервюта и изяви по бляскави събития. Ето защо актрисата не е привърженик на приложенията за запознанства и предпочита стария начин да среща нови хора - на обществени места и в реалния живот.

View post on Instagram
 

Анистън споделя още, че не желае да се омъжи, но определено иска да намери човека за себе си, което означава, че все още не го е срещнала и това напълно опровергава твърденията, че е започнала връзка с колегата си от "Приятели" - Дейвид Шуимър. Дженифър сама отрече между нея и екранния ѝ партньор да има любовна връзка, защото го чувства по-скоро като приятел и дори роднина, отколкото като потенциална половинка.

И въпреки че все още не е щастливо влюбена, актрисата споделя, че е доволна от живота си и е предпочила да живее на тихо и красиво място, да отделя внимание на приятелите си и да се грижи за кучето си.

View post on Instagram
 

Четете още: Леле, колко са влюбени: Джей Ло и Бен Афлек се целуват през маските пред фотографите