Еротичните фантазии сякаш не зависят от сезона, нали? Нищо подобно! Когато дойдат топлите слънчеви дни, в главите ни се промъкват най-различни мисли за това как да оползотворим максимално летните жеги и отпуската си. Ето за какви неподозирани от вас неща може да си мечтае партньорът ви:

1. Секс на плажа

Няма значение дали ще сте на пясъка на усамотен див плаж или ще се промъкнете на шезлонгите на голямата пясъчна ивица през нощта. Това, че някой може да ви види, само ще разпали страстта ви.

2. Секс в морето или в басейна

Сексът във вода е любима еротична фантазия на повече хора, отколкото си представяте. При това няма значение дали ще се насладите един на друг в океана или в басейна на хотела ви – по закона на Архимед ще изместите същия обем вода.

3. Страстен секс навън

Потта е нещо неприятно, но не и ако се е появила в резултат на секс! Кратките летни нощи чудесно разпалват страстта.

4. Секс в палатка


Опитните туристи разбира се ще се изсмеят на някого, че си мечтае да спи с жена в един спален чувал. Но сигурно и те не биха имали нищо против да правят секс в подобни условия!

5. Секс на плавателен съд

Яхта, кораб или лодка – те не са еднакво удобни, но всичките могат да се носят по вълните и да вместят двамата души на борда си.

6. Секс в къща за гости

Или в квартира, която сте наели заедно с приятели. Разбира се, ще трябва да действате тихичко… и това само ще придаде на акта нотка адреналин.

7. Секс под изгарящото слънце

На слънчевите лъчи им е все едно дали просто си лежите или правите нещо по-пикантно. Можете да получите две в едно – слънчеви бани и секс! Само не забравяйте да се намажете с крем против изгаряне.