Любовта е всичко, от което се нуждаем в този живот, но е толкова трудно да намерим човека, който да запали онази специална искра в нас и да продължим отношенията си с него. Докато смъртта ни раздели... Истината е, че много красиви, успешни и достойни дами са самотни и така и не могат да срещнат любовта. Ако и на вас ви омръзна да се срещате с различни мъже, сред които сякаш нито един не е подходящ, трябва да прочетете следващите 3 точки. Вижте къде точно бъркате и защо господата бягат от вас:



1. Липса на доверие

Всяка връзка се гради върху доверие и взаимно уважение. Ако тези два фактора липсват, всичко е обречено на провал. И как очаквате някой да ви се довери и да се чувства комфортно с вас, ако вие постоянно подлагате всичко на съмнение и проверка? Би било много трудно, дори невъзможно.



2. Егоизъм

Може би самотата ви е превърнала в егоист, който се интересува единствено от себе си? За съжаление се случва често и това пречи сериозно на любовния живот. Никой не харесва егоистите, всеки копнее да се чувства желан и обичан. Когато намерите принца на мечтите си, му отделяйте повече внимание. Интересувайте се от хобитата му, от работата му, от успехите и проблемите му, не го оставяйте да мисли, че не ви пука за него. Ако вие изисквате вннимание и загриженост, показвайте ги и на партньора си. Не очаквайте единствено от него.



3. Грубо отношение

Една дама трябва да бъде крехка и нежна, грубиянките обикновено остават сами. Провеждайте разговорите с такт и усмивка. Нека общуването с вас бъде леко, а не натоварващо. Помислете сериозно върху това.

Четете още: Мина и Яворов: Великата любов, за която мечтаем и днес