Ето защо не стигате до оргазъм

13 ноември 2015 | 11:28
121980
4
4

Оргазмът не би трябвало да е сложна математическо уравнение, но за много жени е точно такова.

Ще ви представим 8 причини, заради които не изпитваш максимално удоволствие от секса.

1. Ако в момента си подложена на лечение, оргазмът е почти невъзможен

Лекарствата против депресия, тревожност, стрес и други подобни състояния забавят работата на хормоните в тялото, което обикновено води до проблеми с достигането на оргазъм. А и понижават либидото като цяло.

2. Сексът не е достатъчно задоволителен

Повечето мъже мислят, че са идеални в леглото, но всъщност често нямат представа какво правят. Сексолози твърдят, че само половината от жените в световен мащаб могат да достигнат до оргазъм по време на самия полов акт. Ако не сте част от тази статистика, трябва да опитате да стимулирате клитора си с ръка или вибратор по време на самия секс.

3. Любовната игра "куца"

Много жени се преструват, че изпитват оргазъм, точно както мъже се преструват, че прелюдията към половия акт им доставя невероятно удоволствие. Наистина, ако партньорът ви не отделя достатъчно време и внимание, за да ви предразположи, няма как да се отпуснете напълно и да изпитате всичко, което искате от секса.


4. Твърде напрегнати сте

По време на акта много жени се притесняват за риска от нежелана бременност или за болести, предавани по полов път.Освен това през главата им минават и мисли като "дали този мъж е подходящ за мен", "дали ми е верен"... Подобни размисли определено пречат на цялата наслада от момента, така че ги оставете и се отдайте на любовта. Другото ще си дойде само.

5. Не знаете точно какво ви харесва

Много често жените не знаят какво им харесва в секса, защото не познават тялото и в частност вагината си достатъчно добре. Сексолозите препоръчват да проявите любопитство и да отделите време, за да разберете какво ви допада, стимулирайки клитора и вагината си едновременно. След това споделете с партньора си какво ви доставя най-голямо удоволствие.

6. Вманиачавате се в идеята да получите бързо оргазъм

Ако просто лежите нервна и уморена или се чувствате некомфортно, мислейки колко време вече не можете да стигнете до оргазъм, влизате в омагьосан кръг и няма как да получите това, което искате. Просто се отпуснете и ще изпитате оргазъм, когато най-малко го очаквате.

7. Не сте достатъчно влажни

Около 40% от жените просто не се навлажняват достатъчно, за да им хареса сексът. Дори и по принцип да нямате подобен проблем, понякога съставките на презервативите, хормоните или емоционалното ве състояние могат да окажат влияние. Решението се нарича - лубрикант.

8. Може би имате здравословен проблем и просто трябва да посетите гинеколога си

Истинските медицински проблеми, които пречат на оргазмите, са рядкост, но е възможно клиторът ви да е буквално заклещен под кожата, която го покрива. Съответно е и много по-малко чувствителен. Ако мислите, че имате сериозни проблеми с достигането до оргазъм, отидете при гинеколога си, за да се уверите, че всичко е наред. В повечето случаи е нужно жената да открие какво ѝ харесва чрез мастурбиране, а също така и да намери подходящ партньор, който иска да й достави максимално удоволствие.

Коментари

4 Бела
  14 декември 2020 | 17:46 отговор
 

Мъжете все още не са еволюирали и не осъзнават, че жената вече не мечтае само да роди, а да живее живота си пълноценно и изпитва удоволствие от живота си в личен и професионален план. Може би това е част от схемата им да ни подчиняват и манилупират...Компанията на въпросния програмист беше селска и ограничена и смятаха, че жената е за разплод и след първия мъж вече е второ качество. Най-грубото в цялата история беше друг програмист от компанията му, който се оказа извратен и преди 10 години поиска анален секс от мен, а след това ме изкараха психично болна когато им казах какво мисля за тях...Реално съм образована жена, която пътува и знае как да бъде щастива и сама. Не търся някой да ме направи едно цяло, защото самата аз се чувствам пълноценен човек и нямам нужда някой да ме допълва. Имам нужда от мъж, който наистина желая, а ако не го срещна за мен няма да е трагедия.

 
3 Бела
  14 декември 2020 | 17:28 отговор
 

Простите селянчета от компанията на грозния програмист ме бяха нарекли фригидна и понесох още куп унижения и обиди, а реално с ръка винаги стигам до оргазъм и липсата на такъв с него беше от уродливото му тяло върху мен. Звучи грозно, но от уродливия му вид по-скоро се гнусях отколкото възбуждах, а и не аз го преследвах да сме заедно. Това грозно и нахално момче съсипа дотук 16 години от живота ми.

 
2 Бела
  14 декември 2020 | 17:14 отговор
 

Сексът и връзките нямат общо със сложните математически уравнения. Завършила съм ПМГ и ТУ и сексът няма общо с математиката. Трябва да си намерите красив и сексапилен мъж според вашите разбирания и фантазии. Имах мъчителна връзка с грозен програмист, който сравняваше връзката с уравнения, а дори не беше разбрал, че не го желая сексуално и мисля постоянно други мъже.

 
1 p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
  13 ноември 2015 | 20:44 отговор
 

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 27 ОТ 53$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

 

Добави Коментар

Най-четени