Ето защо не трябва да правите тройка: Поучителната история на мъж, който се влюбва в другата жена

Никога не правете тройка с човека, когото обичате! Това би бил нашият съвет, след като се запознахме с историята, която предстои да прочетете, ако се чудите дали да угодите на желанията на партньора ви с цел разнообразяване на интимния ви живот.

Факт – много мъже копнеят да видят любимата си с друга жена и да получават ласки и от двете, но истината е, че тройките представляват риск за връзката. Днес ви споделяме една много поучителна история, която би ви накарала сериозно да се замислите, преди да се съгласите на подобно горещо преживяване:

Със съпругата ми сме женени от 15 години и се обичаме безкрайно, но един ден решихме, че искаме да опитаме да правим тройка и се получи. Беше наистина страхотно, но сега не мога да спра да мисля за момичето, с което правихме секс. Всъщност, аз правих секс с нея, а жена ми ни гледаше отстрани. И ѝ харесваше. Наистина беше забавно, както очаквахме, но сега става все по-сложно.



И двамата сме на 45 и имаме син на 21. Въпреки че сме заедно от повече от 20 години, винаги сме имали страхотен интимен живот. Съпругата ми има цял гардероб със секси костюми и никога не ни е липсвала пикантната нотка в секса. Ето защо не се притеснявахме да отидем по-далеч, като решихме да правим тройка с по-младо момиче.

Потърсихме жена в сайт за запознанства. Имаше изключително привлекателни, а тази, която избрахме е страхотна. За щастие тя се съгласи на нашето предложение и една вечер дойде вкъщи, пихме вино, а след това правихме невероятен секс. Но в същото време беше някак странно – това беше първият път, в който спя с друга жена. Винаги съм бил верен на съпругата ми и повече от 20 години не съм бил с друга. Само че когато това момиче пристигна вкъщи, вече не можех да мисля за нищо друго, освен за секс с нея.



Беше страхотно преживяване, почувствах се изпълнен с енергия, сякаш отново съм на 20. И сега не мога да спра да мисля за това момиче... За тялото ѝ, за усмивката ѝ, погледа ѝ.

От тогава насам правихме два пъти тройка, а веднъж ѝ отидох на гости и бяхме само двамата. Най-объркващото е, че започнах да изпитвам чувства към нея и се осмелих да ѝ го призная. Оказа се, че тя изпитва същото към мен и че в момента е сама, тъй като скоро се е развела. Честно казано, не знам какво да направя и дали изобщо да продължа с нея...“, М.

Четете още: Лолита запозна Гришо със страховития си баща