Формулата на любовта между двама партньори = секс + душевна привързаност. Ако оставим само секса, вълшебната искра ще угасне. Ще изчезнат важни неща като грижа един за друг, разбиране, прошка, подкрепа…Ето 12 едновременно малко смешни и много важни момента, които доказват, че сексът с любов е много по-хубав от този без.

1. Когато си срещате погледите – това не е странно, а романтично. Би ви било неудобно да гледате в интимен момент в очите някого, който не означава нищо за вас. А в очите на любимия просто потъвате.

2. Сутринта няма да се чудите дали той ще ви се обади след случилото се през нощта.

3. Той знае какво искаш, защото се е постарал да изучи тялото ти, особеностите и нуждите му. И вече е открил разположението на клитора ти.

4. Когато правите любов „кучешката“, това не ви се струва нещо грубо. Не ви хрумват глупости от типа „Да не му е неприятно да вижда лицето ми?“. Вие знаете много добре, че той обожава лицето ви – просто тази поза е много удобна и приятна.

5. Ако сте решили да пробвате някакъв експеримент и не ви се е получило – няма страшно, просто ще се посмеете заедно.

6. Ти забравяш за комплексите си, защото той те кара да се чувстваш топ-модел. За него ти си най-прекрасната, нали сам те е избрал!

7. Той няма да ти се подиграва, ако предложите да си направите в леглото ролева игра в стил „Хари Потър“ и няма да ви нарече откачена потъроманка. А просто ще си извади вълшебната пръчица.

8. Няма да потънете в земята от срам, ако стане нещо неестетично. Какво да се прави, всички сме от плът и кръв, случва ни се да повръщаме, да се изпускаме по малка нужда, да ни измъчват газове и други физиологични проблеми. Но с любимия сте правили такива неща с телата един на друг, че вече няма от какво да се срамувате.

9. Ако правите секс, когато сте в лошо настроение, много по-добре ще е двамата да сте загрижени за чувствата на партньора. Кой секс ще му допадне повече – бавен и печален или страстен и гневен? Ще решите заедно.

10. Няма никога да се чувстваш, все едно те принуждават да правиш нещо, което не ти харесва особено. Ти знаеш, че той няма да те зареже, просто защото не си готова за анален секс. Това би било нелепо – и ти никога не би се влюбила в такъв кретен. Ти си се влюбила в онзи, който се старае да направи секса с вас вълшебен.

11. Можете да изпитате неземна наслада дори само от прегръдки и целувки с любимия. Понякога това е много възбуждащо – бавните мързеливи ласки, без сваляне на дрехите.

12. Ако усещаш, че имаш нужда да свършиш – той ще те докара до оргазъм, без да очаква нещо в замяна и ще знае, че ти би направила същото за него. Любовта е търпение и добро. Не е нужно веднага да отплатите със същата услуга за орален секс.

Четете още: Какъв партньор сте - плюс или минус?