Автор
Теодор Муховски

Фантазирам си как спя с мащехата си и тя трябва да се разведе с татко и да живее с мен

От начина, по който жената на татко ме гледа, съм сигурен, че тя изпитва същите чувства като моите и иска да прави секс с мен.

Това е моята история:
В момента съм на 19 години, а тя на 37, баща ми е на 49. Родителите ми се разведоха, когато бях на 9 години.
Татко ми срещна втората си жена година по-късно и двамата се ожениха, когато бях на 16 години.
Израснах, живеейки с мама, и никога не съм гледал на мащехата си като на родител. Тя беше просто жената, с която татко живееше.

Чувствата ми към нея започнаха да се развиват преди две години, по време на пандемията.



Тъй като татко има много по-голямо жилище от това на мама, аз се преместих при него. Прекарвахме много време заедно и започнах да осъзнавам колко прекрасна и мила е неговата съпруга – моята мащеха.

Доведената жена на татко ме караше да се смея и често си говорехме за музика. Оказа се, че тя харесва същите неща като мен - групи, за които баща ми никога не е чувал. Отначало тя ми беше просто приятелка, но скоро чувствата ми прераснаха в нещо повече.

Лежах в леглото си нощем и си фантазирах как правим секс.

Понякога си представях как тя и баща ѝ се развеждат, за да може да бъде с мен. Започнах да тренирам и се разхождах из къщата, облечен само в долнище на анцуг. От погледите ѝ разбирах, че оценява тялото ми.



Когато навърших 18, реших да не се изнасям, защото исках да съм близо до нея. Никога не съм казвал на никого какво изпитвам към нея. Може би тя винаги е трябвало да бъде с мен, а не с баща ми. Мисля, че трябва да й кажа истината. Но в крайна сметка мой приятел ме посъветва да се консултирам със специалист, защото проблемът ми е сериозен. Ето какво ме посъветва психоложката:

„Въпреки че това не е точно кръвосмешение, тъй като нямате кръвна връзка и вече сте навършили 18 години, бих ви предупредила да не казвате на мащехата си, че искате секс с нея.

Независимо дали тя чувства същото, това ще разпадне семейството ви и ще разруши не само отношенията ѝ с баща ти, но и вашите.



Ако се съберете, това ще бъде осъдено от обществото, което ще затрудни живота и на двама ви.

Трябва да се опитате да преодолеете тези чувства.

Би било прекрасна идея да се върнете да живеете отново при майка си.

Пространството далеч от мащехата ви ще помогне на чувствата ви да отшумят. По този начин ще успеете да прогоните мислите си от нея и ще си намерите друга жена, която ще обичате истински“.



Четете още: Страх ме е, че съседката ми може да разбере, че правя секс със съпруга ѝ