Фолкдивата Мария опроверга слуховете за раздяла (Снимка)

Един от най-парещите въпроси през последните часове, който вълнува феновете на фолкпевицата Мария, е дали тя наистина е сложила край на няколкомесечния си романс с лихваря Мирослав Мерджанов, както се тиражираше досега.

Вчера се разбра, че изпълнителката е изтрила всички техни общи снимки, които са качени в социалната мрежа. Освен това тя бе премахнала и фамилията на новия ѝ, с която в последно време се подвизаваше в Инстаграм - Соколова.Това моментално даде повод за предположения, че двамата са се разделили.

View post on Instagram
 


Тази сутрин обаче заралийката изненада почитателите си с кадър, който обърка още повече аудиторията ѝ. На него гласовитото миньонче пие сутрешното си кафе, а под стъклената маса до нозете на певицата, се вижда мъжко стъпало, докосващо нейното.

Труно е да предположим, че става въпрос за друг мъж, при това толкова скоро след предполагаемата раздяла. Да не забравяме още, че на всичкото отгоре неотдавна двамата се и сгодиха. Така че вероятността двамата още да са заедно се оказва твърде голяма, смятат последователи на певицата.

Загадка обаче остава въпросът защо фолкзвездата е изтрила всички общи снимки с новата си половинка.

Четете още: Ето каква жена зае мястото на Софи в сърцето на Гринго