Фолкпевицата Мария показа новия си любим (снимка и видео)

03 юли 2021 | 13:12
13499
2
Снимки: Instagram
2

Фолкпевицата Мария най-после се осмели да покаже новия си мъж. Преди броени часове изпълнителката пусна няколко снимки на възлюбения си.

Чалга дивата доскоро оставяше слуховете за предполагаемата ѝ връзка да се въртят, без да има доказателство за тях. Е, Мария вече призна със снимка присъствието на поредния богат любовник в живота ѝ.

Гласовитото миньонче пусна кадър в социалните мрежи, на който се вижда как се целува с младежа. Заралийката показа, че новият ѝ е добре финансово и шофира Ферари. Изпълнителката се похвали с видео как двамата пътуват в скъпата кола, за да видят всички, че мъжът е милионер, пише Lupa.


Четете още: Николета Лозанова свали сутиена и побърка мъжете

Коментари

2 Бивш от НСГП
  04 юли 2021 | 12:49 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка. Наскоро попитахме една дама 73 набор у пернишкио квартал изток - що видиш на снимката. ГРОЗЕН МАНГАЛ - ЧЕ ДАЖЕ Е С НЯКАКВО МНОГО ЗЛО ИЗРАЖЕНИЕ У СУРАТ. msbrico - надежда.

 
1 Бивш от НСГП
  04 юли 2021 | 12:49 отговор
 

!!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!!

 

Добави Коментар

Най-четени