Големите тайни на жените - част 2

21 февруари 2010 | 16:30
10979
4
4

Продължение.

Смятаме се за независими

Мислим се за самостоятелни и дори профеминистко настроени дами, но винаги искаме мъжът до нас да си е мъж.

Не обичаме да си признаваме, че колкото и да ни харесва еманципацията, тайно жадуваме да бъдем глезени и слагани на първо място.

Важно е мъжът до нас да ни обича и уважава, да е кавалер, но и също така да разбира желанието ни да сме самостоятелни.За бившите ни гаджета

Бившите гаджета всъщност не бяха толкова "зле" в леглото, както твърдим сега.

Стане ли въпрос за предишни връзки, винаги става конфузно. Било то за вашите или неговите екс любови.

Една от най-големите тайни, които крием от половинките си е, че сме имали и по-добри любовници от тях.

Със сигурност това би наранило мъжката им гордост. Ето защо тази тайна си оставаИзточник: az-jenata.bg

Още по темата

Коментари

4 Alessandra
  19 август 2012 | 04:25 отговор
 

That's a smart way of thniking about it.

 
3 цц
  22 февруари 2010 | 13:44 отговор
 

Стига сте разкривали тайните ни на Жорж. Защо си търсиш девствена? За да нямас кой да те сравнява ли?

 
2 kolio kufara
  22 февруари 2010 | 02:29 отговор
 

Стане ли въпрос за минали връзки, жените крият много неща. За да не изглеждат като курви в очите на мъжете. Скъпи жени, във вас е генетично заложено да има някакъв курвенски тип на поведение, иначе щяхте да сте лесбийки. Аз си търся девствено момиче, по възможност 20-24 години, да е задължително девствена, а не да е била с 10-15 идиота преди мен. Тоест да не е 'осквернена'. Иначе от 'бракувани' курви чукали се под път и над път, валяло от тях.

 
1 апп,шумкаря
  21 февруари 2010 | 19:20 отговор
 

Четри братовчедки имаме грозна тайна-правиме секс в кооперацията на чичо си с негови врагове-съседи,които водиха дело,че бил ПЕДЕРАСТ.Една от нас беше принудена с заплахи и насилствено редене в бардака под кооперацията и на сцената на кина ВЛАЙКОВА ДА СЕ ПОДПИШЕ СРЕЩУ НЕГО В ДЕЛОТО.Чичо не ни познава по физиономия и ако ни е видял,не знае,че сме роднини.Използуват нас,вишистките,най-безсрамно за квартирен секс в кооперацията.Този резил,да се криеш от чичо си е толкова голям,че просто не можем да не проговорим.Чичо от дете е много секси и заради големият си ФАЛУС е бил предмет на сексуална експоатация от лелки в градовете,където е живеел като дете.Отричаме ТОЙ ДА Е ПЕДЕРАСТ И КРЪВОСМЕС.Изкараха го ЕДИП ЦАР за да заблюдат жените му,че не иска да влиза и ги задоволява.Така е бил отстранен от списъците ,жените му насилвани и насил.кръвосмесвани.

 

Добави Коментар

Най-четени