Автор
Woman.bg

Голямо щастливо семейство: Един мъж, една жена и тяхната любовница

Докато ние обикновените жени настръхваме и побесняваме на думата „любовница“, други нямат нищо против. Защо пък втората жена не стане и официална част от семейството?

Тери, Бритни и Линдзи са щастлива дво, упс, тройка, която живее в чудесни и хармонични, романтични отношения. Любовното трио дори планира сватба, а защо не и деца. Влюбените гълъбчета споделят пред медиите, че между тях не съществува ревност, а семействата им нямат нищо против тази необичайна връзка.

Действието се развива в САЩ, което както добре знаем, е едно твърде либерално място. Тери, Бритни и Линдзи се обичат и всеки един от тях е татуирал имената на другите двама. Те не крият любовта си и явно я показват навън. Напълно убедени са в чувствата си и са сигурни, че винаги ще бъде така.



„Виждала съм как други тройки отглеждат деца, красиво е. С Тери и Линдзи се познаваме от 12 години, имаме връзка от 3.“, споделя Бритни.

Всичко започва още от училище, където Линдзи и Бритни са най-добри приятелки. Линдзи и Тери започват връзка, която не трае дълго. Половин година по-късно Бритни започва да излиза с Тери и се женят. След време Линдзи се премества да живее при тях и така започва любовта между тримата. Когато се навършва 1 г. от сватбата на Бритни и Тери те решават да се сгодят за Линдзи.



А дали ще успеят да създадат семейство и да узаконят този странен съюз? Все още не знаем. Вие подкрепяте ли го?

Четете още: ТОП 3: Къде да правим секс през лятото