Гордън Рамзи разтопи феновете с очарователен жест за рождения ден на съпругата си (Снимка)

Гордън Рамзи трогна почитателите си в Инстаграм с очарователен жест към любимата си жена по повод 47-ия ѝ рожден ден.

Известният британски шеф готвач и първият шотландец със звезда „Мишлен“ публикува на профила си в социалната мрежа прекрасен портретен кадър на съпругата си Тана, направен през 2015 г.

View post on Instagram
 


„Честит рожден ден на тази невероятна дама! Обичам те!“, написа той към него.

Отговорът от страна на избраницата му не закъсня и тя побърза да отговори на милите думи на половинката си с три червени сърчица.

Трогнати от милия жест, почитатели на Рамзи също не пропуснаха да поздравят партньорката на любимия им готвач за личния ѝ празник.

„О, имаме рожден ден на една и съща дата! Честит да ни е!“, пък побърза да сподели един от феновете.



54-годишният Гордън и Тана са брачна двойка от 1996 г. насам и се радват на цели пет деца: Меган (23 г.), близнаците Джак и Холи (21 г.), Тили (19 г.) и Оскар, който е само на две.

Само преди месец двойката отбеляза Сребърна сватба - 25 години, откакто двамата си казват „Да“. Тогава Тана изненада всички, като публикува на стената си видео от дома им в Лондон, на което танцува в булчинската си рокля.

View post on Instagram
 


„Разчиствах вкъщи и открих сватбената си рокля. Щастлива съм, че след 25 години и 5 бременности тя отново ми става“, написа тя в Инстаграм.

На запазения строен силует на Тана след толкова години и бременности дори семейният приятел Дейвид Бекъм реагира в коментарите с класическото възклицание „Уау!“.

Четете още: Рене Зелуегър показа новото си гадже в Instagram, ето какво знаем за него