Грешките, които жените допускат в една връзка

08 март 2012 | 19:10
154131
51
51

Грешките, които жените допускат със своите половинки не е толкова трудно да се отгатнат, колкото изглежда. Учени съставиха списък с най-честите гафове в общуването на двата пола.

За семеен мир и спокойствие жените трябва да избягват няколко неща. Първо да не се държат като майка със своя любим. Опитайте се да не повтаряте твърде често фразата "Не забравяй, че..."

От време на време е позволено, но не прекалявайте. Също така не унижавайте достойнството му, изтъквайки само недостатъците му. Мъжът е лидер по природа и иска да вярва, че е избран, защото е "най-добрият". Не си лягайте до него с дебел слой пудра, само за да бъдете красиви вечерта. На сутринта ефектът ще е поразително лош. Никой не може да обича нещо, което току-що го е стреснало до смърт, предаде БГНЕС.

По-добре не се намесвайте и по отношение на уменията на мъжете зад волана. В колата те се чувстват по-уютно, отколкото вкъщи. И последната грешка е твърде честото говорене за "отношенията ви" 99,99% от силния пол под отношения разбира секс или поне прелюдия към него. Ако смятате, че това не е така , може би сте попаднала на другия 0, 01% тип мъже., казват учените.

Още по темата

Коментари

11 Дилбертанас
  09 март 2012 | 13:36 отговор
 

Икономиката на тоя свят се управлява от мъже. Както и всичко останало в него. Цивилизованите маниери са само прикритие за истинският метод на налагане на мнението и въобще кой ще диктува и кой ще слушка. А имено - физически по-силният винаги се налага. Това важи от спалнята, до министерските кресла. Така се управляват и държави. Колкото до моята жена - изобщо не е такава. Аз съм гледал, като съм избирал. Доста време си я търсих. Тревата съм разгръщал ;) И много уважавам жена си. Редовно и правя подаръци и постоянно търся с какво да я изненадам. Тя така се грижи за мен и семейството, че аз постоянно се чувствам длъжен да наваксам някак си. Ето такъв, трябва да е стимулът за един мъж да доставя радости на жена си. А не да се притеснява, че ако не се прибере с подарък за 8-ми Март, ще му се нацупят, овикат и ще остане без вечеря. Моята жена е изключение. А изключенията потвърждават основното правило. Относно това, дали мъжа го ласкае да се грижи за някой друг: Мъж и жена се събират за да градят заедно. Да си помагат. Да са и двамата движещи колелета в семейството и да вървят напред. А не, единия да носи другия. Така носеният се оказва камък на врата, а носещият рано или късно му писва, зарязва паразита и следват безброй часове оплаквания и рев по телефона. Загубени години. Само са си тровили живота и са си прахосали времето. А то, не се връща обратно.

 
10 White Rabbit
  09 март 2012 | 12:16 отговор
 

ПУСНЕТЕ СТАТИЯ ЗА ГРЕШКИТЕ, КОИТО ЕДИН МЪЖ ДОПУСКА В ЕДНА ВРЪЗКА, СПИСЪКЪТ ЩЕ Е ДОСТА ДЪЛЪГ !

 
9 elibal
  09 март 2012 | 11:06 отговор
 

Дилбертанас, прав си , но съжалявам че ти се е паднала такава жена. Жените по принцип не са такива и се оправят със нуждите на семейството и бюджета много добре.Иначе, ако си даваха последните пари за лак - всичко на тоя свят да се сринало.

 
8 До №6 и №7 от LAZY
  09 март 2012 | 10:59 отговор
 

Законите не важат при циганите!

 
7 до #6
  09 март 2012 | 10:46 отговор
 

Имаш много сериозно проблеми с О и У, но като цяло съм съгласна, че има всякакви характери и при мъжете, и при жените. Не е правилно да се генерализира!

 
6
  09 март 2012 | 10:11 отговор
 

@Дилбертанас Леле човек, на какви жени си попадал? И какви мъже познаваш? Защото аз съм срещала всякакви типове, не говорим отделно жени, отделно мъже. И защо негодуваш,че жените търсят упора,когато са в трудно положение?Не е ли това ласка за мъжа,че умее да се грижи не само за себе си,но и за някой друг?Или днес не го влече това, гледа само да се напудри и да си обуе лачените обувки,защото напоследък аз забелязвам такава тенденция... Разбира се,няма сега да седна да успорвам точка по точка изкзването ти, но схващаш идеята....?

 
5 Дилбертанас
  09 март 2012 | 09:49 отговор
 

Тая статия няма нищо общо със заглавието си. Не са изброени дори половината от нещата, които влудяват мъжа в една връзка. Нека помогна: 1. Непрестанното дрънкане. Тук влиза и така до болка познатото ни "споделяне". Мъжете мразят разговори за чувства. Ние говорим за политика, спорт, коли, техника, хубави жени и пиянски спомени и т.н. 2. Незрялото мислене. Жената си е наумила нещо и не приема НЕ за отговор. Дори когато е очевидно, че прищявката и е нерационална и ще е само във вреда на двойката, тя настоява да стане по нейната, просто защото е свикнала тия номера да минават при тати още от малка. Мъжете взимат решения, от които има полза - ефективност. Ако сме останали с 10лв в джоба, ще ги разделим на дните до заплата и ще се опитаме да свържем двата края. Жената ще ги профука за червило и лак. А после ще се цупи, че мъжът не е осигурил още пари. Червилото и лака ще и омръзнат на втория ден. 3. Неизваждането на поука. Мъжете правят грешки. Но, се учат от тях. Още в ранна детска възраст сме се научули, кое пари, от кое боли, кое как и защо не бива да правим, иначе ще берем ядове. Една жена никога не си вади поука. Тя ще прави една и съща грешка до края на дните си, без да се замисли защо. След всеки път ще се цупу, че света е срещу нея и ще мрънка на мъжа си, че не го е направил удобен за нея. 4. Когато една жена изпадне в депресия или в безпаричие или в друго трудно положение, тя иска да се облегне на мъжа до нея и той да я "поноси" докато тя си стъпи на краката. Да не дава Господ, един мъж да не изпада в такава ситуация. Моментално бива заменен с някой друг, който няма такъв проблем..... за момента. 5. Жените искат разни неща. Луксове. Предметни облаги. Разкош. Но, никога не правят сметка, че за да имаш нещо, трябва да си го заработиш. Да се потрудиш, за да изкараш пари за него. Много по-лесно им е, да лъснат краката, да изкарат циците навън, да се боядисат и да лепнат някой бунак, който да изкарва пари вместо тях. А те, само посочват от кое и по колко. Един мъж знае, че като не може да си изкара парите за нещо, няма как да го има. Цъка с език и се простира до там, докъдето му стига чергичката.

 
4
  09 март 2012 | 06:58 отговор
 

bahti tapata statiq serizno :D

 
3 OnlinePari
  09 март 2012 | 06:35 отговор
 

ПЕЧЕЛЕТЕ РЕАЛНИ $$$$$$$$. Единственото което трябва да направите е да се регистрирате. Без да инвестирате собствени средства. За повече инфо тук. ------------------------------ p a r i n e o b u x - f r e e - b g

 
2 Ели
  08 март 2012 | 22:19 отговор
 

Говорите за жената, а слагате такива сексистки снимки... Сложете на някоя учена жена, достигнала важни цели, а не на голи модели с перфкетните тела и т.н.. ДНЕС Е 8-МИ МАРТ! Само това ли е жената? "Мъжът е лидер по природа" - Това е роля, която изпълнява мъжът, но това е защото всички са възпитани така. Както на жените ни е дадена ролята да сме майки, да седим у дома, за да гледаме децата, да чистим, да готвим..само защото сме жени. Ако не са ни възпитавали по този начин, може би ролите на мъжете и жените щяха да бъдат разменени. Честит Празник, дами! :)

 

Добави Коментар

Най-четени