Джунглата и нейните обитатели са безкраен извор на информация, която може да се използва във всеки аспект на живота ни, включително в любовните ни отношения.

Ето още един съвет от дивите животни:

Мляскането не е само за тийнейджъри

В Коста Рика живее т. нар. ревяща маймуна – изключително шумен бозайник, който крещи неистово, но иначе е много дружелюбен.

Ухажването между двойките от този вид обикновено се случва на метри над земята, в короните на високи дървета, и е доста, хм, лигаво.

Мъжкият се плези и върти език към любимата си, която му отвръща с бързо движение на своя. Той пак завърта езика си към нея, като всеки път е все по-настоятелен.

Скоро двамата стоят на клона, с лице един към друг, но на разстояние няколко крачки, гледат се в очите и размятат езиците си като луди. Това си е истинска френска целувка, но без докосване.

От време на време животните спират, обръщат се и заедно гледат замечтано залеза. Или просто хоризонта.

Какво можем да научим ние, хората? Ами, както всеки тийнейджър ще каже, любовта започва с едно подобаващо мляскане. И тази игра на постепенно сближаване, която все по-често губим, си струва малко повече внимание. И достатъчно време.

За да ви е по-сладък животът, отдайте се на изкушението Bad Angel.

Bad Angel - Can you resist?"

Стани фен на страницата на Bad Angel във Фейсбук и всеки петък до края на месеца може да спечелиш подарък от томболата между всички фенове. Покани свои приятели да станат фенове, но побързай - само до 1 октомври!

А тези от вас, които още не са разбрали за невероятния фрапе-ликьор Bad Angel, могат да прочетат повече за него тук