Холи Бери: Изпитах първия си оргазъм на 11 г. Сама го постигнах!

Холи Бери реши да бъде изключително откровена с последователите си в Instagram.

54-годишната актриса сподели във видео интимни подробности от живота си. Тя се включи в сесия с въпроси и отговори заедно с дългогодишната си приятелка и стилист Линдзи Флорес.

“Спомням си първия си оргазъм. Сама го постигнах” - сподели откровено Холи.

View post on Instagram
 


Носителката на “Оскар” разкри още, че първият й оргазъм е бил на крехката възраст от 11 г. и по това време тя се е опитвала да разбере повече за сексуалността си, както повечето момичета на тази възраст.

Линдзи Флорес пък сподели, че тя не си спомня първия си оргазъм, а Бери допълни, че я съжалява.

По всичко личи, че откровеността на актрисата е била подкрепена от солидно количество алкохол, което обяснява откритото й поведение.



Само преди два месеца Холи Бери потвърди слуховете, че в живота й има нова любов. Тогава тя публикува в Инстаграм своя снимка с тениска, на която е написано името на певеца Ван Хънт, като потвърждение за връзката им.

Към нея има черно сърчице и емоджи на краче. "Сега вече знаете", написа актрисата към снимката.

View post on Instagram
 


През юли бившето момиче на Бонд сподели снимка с два чифта крака - своите и на неизвестен мъж, на легло в Лас Вегас. С нея тя благодари за поздравленията за рождения й ден и добави, че той е много специален.

View post on Instagram
 

Ван Хънт също разпространи свои снимки с Холи Бери на страницата си в Инстаграм, включително и как тя се навежда да го целуне.