И мъжете се притесняват за фигурата си

04 май 2012 | 11:12
10151
4
4

4 от 5 мъже се чувстват некомфортно в тялото си, особено ако имат бирено коремче и липса на изразена мускулатура, сочат данните от онлайн изследване.

Почти половината от участниците (на възраст около 40 години) са заявили, че биха заменили една година от живота си за идеалното тяло.

Най-големият проблем на мъжете, според проучването, е мускулатурата – на ръцете, гърдите и стомаха.

Желанието за изваяни мускули е цел на много представители на силния пол, като за постигането на това приемат предимно протеини – дали чрез храната, или чрез добавки.

Ако си мислите, че само жените си говорят за състоянието на фигурата си, много се лъжете. Мъжете също усещат напрежението от очакванията на обществото за перфектни мерки. Те също разговарят помежду си за хранене, тренировки, мускули, килограми.

Суетата не е присъща черта само на нежния пол. Стремежът за оформянето на хубаво тяло е важен и за двата пола. Мъжете също се притесняват от външния си вид.

Защо не предложите на партньора си да потичате заедно в парка (или да покарате колела). Ако спазвате диета и смятате, че и човекът до вас има нужда да свали 1-2 килца, може да обсъдите и неговото меню, но без да го притискате с ограничения и ултиматуми.

Хранителният режим трябва да е подходящ и за него, за да не нарушите баланса на важните вещества и да предизвикате повече вреди, отколкото ползи.

Източник: health.bg

Още по темата

Коментари

4 Sam
  05 септември 2013 | 08:34 отговор
 

That's a slick answer to a cheanlngilg question

 
3
  11 май 2012 | 19:59 отговор
 

ama kato se pritesniavat da sportuvat,to4no majete niamat opravdanie vinagi mogat da napraviat tela,parvo imat po malko procenta podkojni maznini,2-imat tostesteron..i az da biah maj sega kav relef 6tiah da imamD>

 
2 OnlinePari
  04 май 2012 | 21:49 отговор
 

ПЕЧЕЛЕТЕ РЕАЛНИ $$$$$$$$Долари. Единственото което трябва да направите е да се регистрирате. Без да инвестирате собствени средства. За повече инфо тук. ------------------------------ p a r i n e o b u x - f r e e - b g

 
1 HOT RED
  04 май 2012 | 14:42 отговор
 

Можеше спокойно да си спестите текста на статията :) Мисля, че това е ясно на всички и аз поне не познавам мъж, който да не се притеснява за фигурата си в някаква степен.

 

Добави Коментар

Най-четени