Принц Хари планира да падне на колене пред приятелката си Кресида Бонас до края на годината, прогнозираха вътрешни кралски източници.

28-годишният Хари се среща с 24-годишната манекенка от юли миналата година, но запознати твърдят, че връзката им е станала много сериозна и двамата дори подготвят годеж.

Принцът предизвика подобни слухове по-рано този месец, когато заведе Кресида на романтично африканско сафари, където брат му Уилям предложил брак на Кейт през 2010 г. Източници разкриха, че неведнъж Хари е споделял колко специална е Кресида за него. Според британските медии дворецът Кенсингтън се подготвя да направи съобщение за годеж, а сватбата е планирана за пролетта.

Кресида, която наскоро завърши училище по музика и танци, избягва да попада в очите на обществото. Двойката винаги е била много внимателна къде и кога ги снимат заедно.

Преди да срещне блондинката Хари имаше дълга връзка с Челси Дейви, с която се раздели през 2011 г. след седем години заедно. Най-вероятната причина за раздялата им е прекалената показност и липсата на личен живот, на което Челси не успяла да издържи.

Говорител на двореца Кенсингтън заяви, че това е личен въпрос и отказа да коментира плановете за втора кралска сватба.

Източник: БГНЕС