И заживяха щастливо женени, докато един ден не се появи съседката

Много често браковете, които отстрани изглеждат перфектни, всъщност са доста проблематични, но по една или друга причина, съпрузите не се разделят. И така един ден, живеейки в любовно нещастие, един от двамата среща секси съседка, която буквално успява да преобърне живота му:

"Аз съм 47-годишен, женен мъж. Не бих казал, че бракът ми е щастлив. С жена ми сключихме брак твърде бързо, тъй като тя забременя и семействата ни бяха твърде възмутени, че сме правили секс преди да се оженим. Затова организирахме набързо сватбата и си казахме "Да" само 5 седмици, след като научихме, че ще ставаме родители. Днес имаме син на 25 г. и дъщеря на 19 г.

Връзката със съпругата ми никога не е била особено пламенна, мисля че останахме заедно просто заради вярванията на родителите ни и защото се появиха децата ни. Но истината е, че не споделяме общи интереси и не прекарваме много време заедно, а пандемията добави още повече напрежение в брака ни. Един ден обаче забелязах новата съседка, която се беше нанесла срещу нас съвсем наскоро.

Засякохме се в близкия магазин и честно казано, не можех да сваля очи от нея. Толкова е секси! И така се заговорихме. През следващите дни не можех да спра да мисля за нея и тайно се надявах да я срещна случайно, всеки път когато излизах. Докато един ден тя не ме помоли за помощ, защото имаше нужда да пренесе тежък багаж вкъщи. Заговорихме се и определено усетих, че помежду ни прехвърчат искри. Целунах я, а след това правихме страхотен секс. Никога не съм имал толкова страстно преживяване със съпругата ми.

От тогава се виждаме винаги, когато жена ми не е у дома. Понякога отивам при нея и по два пъти на ден, за да правим секс. И не мога да спра да се усмихвам, когато съм около нея. Сега съм в дилема какво да направя - дали да напусна съпругата си след толкова години и да започна нова връзка, или просто да прекратя тази афера...", Е.

А вие, скъпи читатели, как бихте довършили тази история? И какво според вас е най-доброто решение на този сложен въпрос?

Четете още: 5 признака, че той прави лош секс