Идва ли краят на моногамията? Бизнесмен от САЩ заряза жена си, искал още една!

Бизнесменът Шай Фишман от Пенсилвания се развел със съпругата си, с която били заедно цели 19 години. А причината била, че Шай не можел да издържи само с една жена, искал поне още една, пише в. "Сън".

Всъщност Шай дал шанс на жена си да останат заедно, но да живеят в т.нар. отворен брак. За съжаление съпругата му не могла да се пребори с идеята, че трябва да го дели с друга жена.

Шай споделя, че през целия си съзнателен живот се е борил с наложените от обществото граници и "разрешението" да има официални чувства само към едно човешко същество. Мъжът обяснява, че всъщност човек е създаден да обича повече хора.

В момента Фишман е безкрайно щастлив със своите две приятелки. Интересен е фактът, че те били моногамни, преди да се запознаят с него.

Шай се запознава с Леа и Криси преди 3 месеца в онлайн сайт и оттогава тримата са неразделни. Вече живеят официално в неговото имение. Дори са създали сайт и страница във фейсбук, където хора с полигамни желания да се запознават и да обменят мнения и съвети. Леа води семинари, посветени на езика на новите отношения, отворените връзки и дава юридически съвети...