Има обяснение защо жените търпят кофти партньорите си

24 май 2023 | 14:26
1978
5
Unsplash, FreePik
5

Със сигурност имате поне една позната или приятелка, която не е имала голям късмет с избора на половинка. Ноооо... си живее с него.

Тъжното е, че много от жените търпят не само мързела на мъжете си, но и лошото им отношение. И ако при някои то се изразява в мърморене, намиране на недостатъци, досадни забележки, при други се стига и до тормоз.

Но жените стоят с тях. Обикновено обяснението е - заради децата. Но не е само това.

Какво спира голяма част от дамите да кажат „край, дотук“ и да върнат живота си, самоуважението си и усмивката си отново?Всъщност обяснението е почти научно. И е доказано с експеримент.

Експертите му казват "синдром на сварената жаба". Ако поставите жива жаба във вода с приятна температура и започнете постепенно да нагрявате водата, тя ще се опитва да изравни своята температура с тази на водата.

Това ще я изтощи и тя чисто и просто ще се свари, но няма да изскочи от тенджерата. Просто ще умре, мислейки, че водата в крайна сметка ще спре да се топли.Ако поставите обаче жабата в тенджера с вряща вода, тя ще разбере каква е ситуацията на момента и веднага ще направи опит за бягство.

И с хората е така. Първоначално отношенията в двойката може би са били мили и приятни. Постепенно обаче мъжът показва рогата си, но жената търпи. Мисли си, че това е временно. Той става все по-лош и лош, но тя си е свикнала...

И така, докато един ден не се "свари". 

Изводът е, че трябва да изскочим от тенджерата в момента, в който започне да ни става твърде некомфортно.


Коментари

5
  27 май 2023 | 16:28 отговор
 

 
4 Manolov
  26 май 2023 | 19:17 отговор
 

Земеделски и индустриален инвестиционен заем Ние сме банка, която предлага кредитни услуги за финансиране на различни ваши проекти в рамките на търговското земеделие и създаването на различни бизнеси. Предлагат се оферти от 8 000 евро до 5 000 000 евро с възможност за възстановяване на 2,5% лихва годишно. Свържете се с нас по имейл: (pacific-loan.service@outlook.fr) Чрез WhatsApp на номер: +33 745 550 314 благодаря ви, чакам да ви прочета много скоро

 
3
  25 май 2023 | 17:31 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 5900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
2
  24 май 2023 | 21:57 отговор
 

 
1 Т
  24 май 2023 | 18:05 отговор
 

Упорито всекидневно следвате внушенията на Курвенцията- мъжете са лоши и няма нужда от семейства. Само че истината е друга, нали знаете какво казва всяка жена: Ако ме вземаш, вземай ме, че ми омръзна да се правя на добра.

 
 
Т то
25 май 2023 | 11:32

Тук става въпрос за жените намерени в канавки, куфари и гардероби, защото мъжът имал подозрения или не бил на кеф. Не за семействата с добри мъже.

Добави Коментар

Най-четени