Автор
Весела Георгиева

Искам да помоля жена си за тройка с братовчедка ѝ, но не знам как да го направя

Със съпругата ми сме заедно от 10 години. Аз на 39, тя е на 36. От шест сме семейство и имаме едно дете - прекрасен син на 5 години.

Винаги сме били настроени приключенски, когато става въпрос за секс. Тя обича да експериментира. Обича да сменя различни секскостюми, да влиза в роли. Аз също обичам. У дома тя си има цял шкаф с играчки - белезници, камшици, всякакви неща за допълнително удоволствие.

Разбира се, за мен това е супер готино и аз не мога да се оплача, когато става въпрос за секс и задоволяване.

Преди известно време, когато синът ни беше на гости при баба си, аз и съпругата ми си спретнахме супер сексизживяване. След това дълго си говорихме за разни неща. И тя ми сподели, че преди години, когато е била студентка, е правила секс с най-добрата си приятелка и гаджето й.



Бях много изненадан, въпреки че знаех, че тя е разкрепостена и обича да пробва. Сподели ми, че е отишла рано сутринта в апартамента на приятелката си, защото университетът бил затворен. Гушнали се, момичето било с гаджето си и явно гушкането е преминало в нещо повече.

Жена ми призна, че е била пияна и сексът не бил кой знае какво. На мога да съм сигурен, че го каза, защото наистина е било така, или защото искаше да омаловажи случилото се и ме накара да се почувствам по-добре.

Каза още, че не би го направила отново, но би обмислила евентуален суинг. Аз, честно да си призная, не бих могъл да я гледам как прави секс с друг мъж. Твърде съм ревнив. Но бих опитал тройка - с още една жена.

Половинката ми има една братовчедка - на 33 г., много секси. Постоянно флиртува и май е готова на всичко в името на удоволствието. Бих бил супер щастлив да опитам с двете, но не знам как да го кажа на жена ми...

Какво е мнението на психолозите в този случай? Ако имате наистина силна връзка с половинката си, трябва да можете да говорите за всичко. Особено що се отнася до изживяванията в леглото. Много е важно и двамата да искате едно и също. В секса нещата трябва да носят удоволствие за всички страни и не трябва да бъдат насила. Самият факт, че сте доста ревнив, не е в полза на евентуална отворена връзка или суинг. Бъдете внимателни. Понякога отношенията с трети страни вместо да укрепят връзката, създават доста проблеми. И изваждат на повърхността неподозирани емоции и чувства.