Автор
Ива Петрова

Искате да сте щастливи? Вижте тайната за щастлив брак на Боно от U2

Боно сподели тайната на дългогодишния си брак със съпругата му Али Хюсън, с която музикантът дели един покрив от 40 години насам.

По време на фестивала в Ню Йорк, състоял се в края на миналата седмица, 62-годишният фронтмен на U2 си разкри детайли от личния си живот, и по-точно от семейните взаимоотношения с партньорката на живота му - Али Хюсън.

Китаристът, който се запознава със съпругата си на 12-годишна възраст в училището Mount Temple Comprehensive School, споделя, че е "едновременно страхотно и лудо да се ожениш".



„Страхотно е да се противопоставиш на обичайните очаквания за брак. Даже бих казал, че понякога приятелството може да надмине романтичната любов. Ние имаме точно това с Али. Когато имаш едновременно романтична любов и приятелство, тогава вече имаш нещо специално“, казва музикантът и баща на четири деца - Джордан (33 г.), Ева (31 г.), Елия (23 г.) и Джон (21 г.), пред журналиста Дейвид Ремник. Все пак допълва, че както всяка връзка и тази не винаги е розова.

Въпреки всички изпитания, пред които връзката между двамата се е сблъсквала през годините съвместен живот, двойката е останала неразделна. "Всеки път, когато някой от нас се изгубеше, другият беше там, за да го върне у дома. 40 е специално число и за двама ни, изключително благодарен съм. Беше невероятно, когато празнувахме 40-ата годишнина от сватбата и си казахме: "Нека не го разваляме сега".

Четете още: Ето защо бракът на Джулия Робъртс е толкова успешен