Ивайло Захариев падна на колене и предложи брак на любимата си по време на представление

Актьорът Ивайло Захариев развълнува почитателите си с неочакван жест към новата си половинка Станислава Славчева. Той падна на колене пред избраницата на сърцето си след края на представлението "Поручик Бенц" в добричкото село Пчеларево и ѝ предложи брак пред погледите на публиката в Дома на маестра Петкова, научаваме от dobrudja.bg

Идеята да предложи брак на приятелката си, която се грижи за гардероба на трупата, именно в малкото добруджанско село романтичният Ивайло обмислял от няколко дни. Той дори споделил намерението си с колегата си Йоанна Буковска, като я помолил да му съдейства.

Колаж: Woman.bg

Актрисата с охота откликнала на молбата му и лично поканила от сцената Станислава. Там стъписаното момиче застанало до любимия си, а той коленичил пред нея и нежно я попитал:„Стаси, ще се омъжиш ли за мен?“

За новата си възлюбена, с която излиза от една година насам, Захариев призна публично едва през август, тази година, а за любовта, която двамата изпитват един към друг, свидетелства романтичната фотосесия, която двамата направиха наскоро.

View post on Instagram
 

И за Ивайло, и за Станислава това ще бъде втори брак. Звездата от „Под прикритие“ има двама синове от предишната си връзка, която приключи именно заради чаровната блондинка. Станислава пък е майка на момиче. Децата вече са приятели и споделят заедно семейните почивки.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето я жената, заради която Ивайло Захариев заряза съпругата си и двете им деца