Ивет Лалова и Симоне - когато една жена е обичана, винаги личи (снимка)

Макар и да не споделиха в социалните мрежи романтичен кадър точно в Деня на влюбените, Ивет Лалова и съпругът ѝ Симоне Колие са влюбени сякаш повече от всякога. А това го доказва снимката, която многократната шампионка и рекордьорка на България публикува в Инстаграм два дни след Св. Валентин.

Българската лекоатлетка пусна мил фотос, на който тя целува любимия си по бузата, а той сияе от щастие и обич.

View post on Instagram
 


От заглавието на фотоса се разбира, че нежното действие се развива някъде из заснежените кътчета на България. „Без значение от времето“, гласи романтичният коментар на Ивет под него.

С италианеца Симоне, който е физиотерапевт и треньор на българската спринтьорка, Лалова-Колио дели един покрив от 2009 г. Заветното "Да" обаче двойката си каза едва през септември 2013 г. в град Риети, Италия, и до днешен двамата са неразделни и все така силно влюбени един в друг.

View post on Instagram
 


Ивет, която през май ще навърши 37 години, продължава с активната си състезателна кариера. В момента тя се готви усилено за участие в Олимпиадата, която ще се проведе в Токио, Япония, това лято. Това ще е петото участие на Ивет в Олимпийски игри. Припомняме, че заради пандемията провеждането на най-голямото международно състезание бе отложено от 2020 за 2021 г.

View post on Instagram
 

Четете още: Ивет Лалова пръска сексапил на брега на океана (снимки и видео)