Автор
Woman.bg

Изберете си подходящ любовник според поведението му

За да добиете поне обща представа за темперамента на един мъж, не е необходимо да имате интимен контакт с него.

В 90 % от случаите достатъчно ще е да разтълкувате правилно поведението на потенциалния си партньор, за да разберете дали е истински Казанова или просто се прави на такъв. А да си правите преценка за размера на члена му по номера на обувките му или по големината на носа му е напълно излишно. Тези “показатели” често не съответстват на обема на интимните части, особено в състояние на ерекция. При възбуда притокът на кръв увеличава големите пениси само с две трети от първоначалната дължина, докато “малките” се увеличават до 2.5 пъти.

Може да се разочаровате, ако…

1. Той говори твърде много (особено за секс)

Начинът на говорене с преобладаващи монолози и постоянно прекъсване на събеседника сочи, че даденият мъж ще се държи по същия начин и в леглото. А тоест, ще се наслаждава основно на себе си и собствените си усещания. Такъв егоист е сигурен, че всяка една жена трябва да получи оргазъм само заради това, че е с него. “Излишните” движения и различните “глупости” като предлагане на орална любов от негова страна според него са ненужни.

Изобилието на въпросителни интонации и повтарящи се въпроси показва, че мъжът в най-добрия случай е срамежлив и нерешителен, а в най-лошия – че е “мамино детенце”, което не може да прави нищо без допълнителни инструкции. След секс с него може да ви остане неприятен “привкус” – все едно вие сте го сваляли, а не той вас.

Особено внимателни трябва да сте, ако той обръща всяка една тема в обсъждане на жени и секс. Такъв човек най-вероятно се интересува много повече от собствената си репутация, отколкото от удоволствието, което доставя на партньорката си. А за да бъде толкова развълнуван от темата, сигурно има проблеми с потентността или пък комплекс за малоценност. Нали не искате той да се чувства велик на ваша сметка?

2. Той се стиска или плаща с усилие на волята

Ясно изразеният физически и душевен дискомфорт, който потенциалният ви партньор получава при нужда да си извади портмонето и да плати за нещо, също е негативен знак. Психолозите често сравняват харченето и покупките с оргазма, от това можете да си направите определен извод. За съжаление стиснатите хора си остават стиснати и в леглото и въобще не са щедри откъм удоволствия или жадни за ласки.

3. Той яде непрекъснато

Виждате срещу себе си мъж, който яде, сякаш участва в състезание по ядене, гълта, без да дъвче и пренебрегва правилата на трапезния етикет? Не бързайте да се радвате, че тази лакомия е предизвикана от кулинарните ви умения, ако сте го поканили на вечеря у вас. В леглото той ще се държи по същия начин – прелюдията към акта или ще е краткотрайна, или отсъстваща, сексът ще продължи около две минути, а вие после ще отделите много повече време, за да гледате в тавана и да се питате “Това пък какво беше?”.

4. Той не се целува добре

В случая “не добре” означава не толкова лоша техника, колкото усещанията, които получавате от целувката. Ако ви се струва, че целувките му са твърде “мокри” или дискомфортни, че зъбите ви се пречкат на пътя и изобщо че ви е неприятно – не се надявайте той да ви се реваншира за това по-късно в леглото.

Ако пък по време на целувката дланта му неусетно ляга върху тила ви (или врата) и започва да ви “управлява”, бъдете сигурни, че при орален секс този мъж ще се държи по същия начин – ще ви ползва като играчка от секс-шоп, сграбчвайки ви за косата и насочвайки движенията ви според неговите желания, без да мисли за това дали ви е удобно. Разбира се някои жени харесват подчинението в секса, но ако не сте от тях – помислете пак дали наистина желаете да правите секс с този човек.



5. Той има “дървена” походка

Ако мъжът се движи, сякаш е “глътнал бастун” и е абсолютно неспособен дори да се поклаща в такт с музиката (пък камо ли да танцува) – не очаквайте гъвкавост от него и в интимната сфера. Ниското ниво на контрол над тялото води до минимум удоволствие в леглото. Преценете сами – как може един мъж да е добър любовник и да познава добре женското тяло, ако не се е научил още да ползва собственото си тяло пълноценно? А и пълната липса на физическа подготовка гарантира бърза умора и отегчение по време на самия акт.

6. Той е много целеустремен човек

Това един мъж да има работа, която обича, е нещо прекрасно. Но не и ако се “заглавичква” с нея постоянно и отделя твърде много време и внимание на кариерата си. Сексът с такъв партньор може да е добър, но не и разнообразен. Щом веднъж локализира всичките ви ерогенни зони и определи последователността от действия, след която постигате оргазъм, той ще “спазва правилата” без излишни експерименти. Винаги ще напредва към целта по най-краткия и изпитан път и ще действа по същата схема.

Очаквайте приятни изненади, ако…

* Харесвате естествената миризма на мъжа (не парфюма му, а мириса на тялото му);
* Гласът му ви замайва главата – колкото по-красив ви се струва гласът му, толкова по-силно усещане ще е сексът с този мъж;
* Той има силни и едновременно с това гъвкави и красиви пръсти;
* Той е физически развит, но е малко под нивото на целенасочените боди-билдъри;
* Умее да ви поднася нешаблонни комплименти и го прави с удоволствие;
* Гледа ви в очите, а не ви “разсъблича” с поглед;
* Рядко взима сам решения, които засягат и двама ви, предпочита да се допита и до вашето мнение;
* Той е винаги внимателен и забелязва различни детайли и нюанси;
* Имате доверие един на друг.